Plus size shapewear

Her er en guide til at vælge det rigtige plus size shapewear. Du kan se den under billederne.

Hvilken type Plus Size Shapewear skal du vælge?

Der er enormt stor forskel på kvaliteten af shapewear, og hvor godt det fungerer. Men lad endelig ikke dårlige erfaringer afskrække dig fra at nå dit mål. Her får du hjælp til at vælge det plus size shapewear, der passer til netop din krop – uanset om du er pæreformet, æbleformet, eller har timeglasfigur.

Størrelsesguide

Lad os starte med at få styr på størrelsen. Vores Plus Size Shapewear fås i varierende størrelserne, så artiklen her vil være opdelt efter, hvilken størrelse skal bruge. Jeg råder dog altid til, at du tager en størrelse større, end hvad du normalt ville vælge, af hensyn til komforten. Det skal føles behageligt, for ellers ender dit shapewear inde i bunden af skabet, og pengene er spildt.

XL = 48-50

2XL = 52-54

3XL=56-58

4XL=60-62

Størrelsesguiden skal altså forstås sådan, at hvis du normalt ville vælge en str. 50 eller en str. 52, anbefaler jeg dig at vælge en str. 2XL, ligesom jeg anbefaler at vælge en str. 3XL, hvis du normalt ville vælge en str. 54 eller en str. 56, og så fremdeles.

Plus Size Shapewear i str. XL

Alt vores shapewear fås i str. XL, så her behøver du kun koncentrere dig om din kropsform, og hvad du ønsker at afhjælpe ved at bruge Plus Size Shapewear.

Æbleform

En krop med æbleform er kendetegnet ved at have mest fylde omkring maven, hvorfor det også er netop maven, vi vil have fokus på at stramme ind, når vi skal finde Shapewear til dig med en æbleformet krop.

Generelt vil jeg altid anbefale bodystocking shapewear til æbleform i str. XL. Du kan læse mere om alle fordelene ved denne type i artiklen Bodystocking Shapewear.

Er du ikke til en komplet bodystocking, vil jeg anbefale dig en trusse med høj talje, eller en top med opstrammende effekt i stedet for, hvis du skal have bugt med den ekstra fylde på maven, og genfundet timeglasfiguren.

Pæreform

En krop med pæreform er kendetegnet ved at fylde mest om numsen og på lårene, og vi vil derfor skulle have fokus på disse områder frem for den øvre del af torsoen, når vi skal finde det ideelle Plus Size Shapewear til dig med pæreform.

En højtaljet trusse med ben, er super til at stramme lårene op, løfte numsen og give en flot og jævn overgang fra den pæreformede underkrop til overkroppen. Hvis du gerne vil have samme effekt, men godt kan lide at have stropper og dermed også åbning i skridtet, skal du vælge en bodystocking med ben i stedet. Den giver den samme effekt på numse og lår, og støtter samtidig din læn og forbedrer din kropsholdning.

Timeglasfigur

Har du en XL timeglasfigur, ønsker du formentlig fokus på både overkrop og underkrop, og jeg vil derfor anbefale dig at tage et kig på artiklen Bodystocking Shapewear, for at finde ud af, om det er løsningen for dig. 

Plus Size Shapewear i str. 2XL og 3XL

Der er enkelte dele i vores sortiment af Shapewear, der desværre ikke fås i str. 2XL og 3XL. Så for at du ikke skal lede rundt blandt, produkter, der ikke passer dig alligevel, kommer her en guide til dig i str. 2XL-3XL. 

Et andet rigtig godt produkt til dig i str. 2XL-3XL, er vores Shapewear Strømpebukser der, ligesom vores højtaljede trusser og bodystocking med ben, holder maven inde, løfter numsen, slanker lårene og støtter lænden. 

Æbleform

Æbleformen er kendetegnet ved at være mest rund omkring maveregionen, og fylde mindre både over og under dette område, for at forsøge at afhjælpe dette, og genvinde timeglasfiguren, skal du derfor gå efter de af vores Plus Size Shapewear produkter, der fokuserer på at opstramme netop det område. Vores bedste Plus Size Shapewear til maven er vores Tummy Tucker, der har form som en helt almindelig top, og sørger for at genvinde timeglasfiguren under enhver form for beklædningsgenstand. Toppen bruges ud over din egen BH og er med til at udglatte de deller, der måtte opstå omkring BH’en.

Pæreform

Pæreformen er kendetegnet ved at være mest rund omkring bagdelen, og have gode fyldige lår. Derfor kan du med fordel gå efter de af vores Plus Size Shapewear produkter, der fokuserer på at løfte bagdelen og stramme lårene op, samt give en pæn, jævn overgang til overkroppen. Vores højtaljede Shapewear trusse med ben, som du kan få i både sort og nude, og som fås op til str. 3XL, gør netop dette. Her får du strammet lårene og løftet numsen, samtidig med at du får den perfekte overgang mellem overkrop og underkrop. 

Timeglasfigur

Hvis du udstyret med en timeglasfigur i str. 2XL eller str. 3XL, vil jeg anbefale at kombinere vores Tummy Tucker top med vores Shapewear trusse med ben, som du kan få i både sort og nude. På den måde er du dækket ind på samme måde, som du ville være det med en bodystocking med ben.

Hvad en du er æble-, pæreform eller har timeglasfigur, kan du altid regne med vores Shapewear strømpebukser, der både hjælper dig med at holde maven inde, løfte numsen, og stramme lårene op.

Plus Size Shapewear i str. 4XL

Hvad end du er æble-, pæreformet eller har timeglasfirgur, og om du har brug for opstramning af lårene, løft af numsen, opstramning af maven, eller bare en generelt flot overgang mellem de enkelte områder, vil vores Shapewear strømpebukser, der går op til størrelse 4 XL, svarende til størrelse 58-60, blive din nye bedste ven.

Pt. er det desværre det eneste shapewear vi tilbyder i str. 4XL, men tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev her, så du er den første, der bliver informeret, når kommer nye produkter i shoppen.

 

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad der er bedst til din kropstype, kan du altid skrive eller ringe til FaktiskPraktisk på telefon: 21 37 23 78 – Jeg ved, hvad der fungerer.

Se i øvrigt vores Miraclesuit Badedragt, der fås op til str. 48 her, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af alle de gode tilbud vi sender ud til vores følgere. 

Rigtig god fornøjelse med at vælge det helt rigtige Plus Size Shapewear.