Flad mave trusser

Varenr. 1278864
Flad mave trusser
Flad mave trusser
DKK 327,00
Vælg størrelser
På lager

Er du på udkig efter et par shapewear trusser, der kan give dig flad mave og måske camuflerer nogle ekstra kilo på sidebenene? Så er de her slanketrusser et rigtig godt bud. Og med shapewear trusserne fra Naomi & Nicole får du samtidig med den flade mave et par trusser, der er behagelige at have på og ikke føles varme mod din hud.

Shapewear, der virker og er behageligt

Når du vælger shapewear, er det naturligvis vigtigt, at det virker ved at give flad mave, slanke din talje og stramme ballerne og måske lårene op. Men for at du kan have det godt, når du har det på, er det også vigtigt, at det er blødt mod huden og at du ikke bliver for varm, når du har det på. – Ellers ender det med, at du ikke bruger det, og så er pengene spildt og du får ikke genvejen til den flade mave.

Meget billigt shapewear er syet af relativt tykt stof. Det gør det stift og mindre behageligt at have på. Og så holder det på varmen fra din krop, og det kan være meget ubehageligt - særligt om sommeren eller, hvis du bevæger dig meget. Du slipper for at føle dig for varm med de opstrammende trusser her fra Naomi & Nicole, for samtidig med, at de er syet i effektivt og relativt tyndt stof, som er inspireret af tøj til eliteidræt, så er der kiler med lufthuller syet ind i trusserne, så din hud let kan ånde og komme af med varmen. Kilerne de ligner blonder.

Materialer:

  • 64% Nylon, 36%
  • Kiler med lufthuller. 80% Nylon, 20% Elastan.

Sådan vasker du dit shapewear:

Vask det I vaskemaskinen på 40 grader. Brug ikke skyllemiddel. Du kan godt bruge tørretumbler på lav varme.

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.