Sporty shapewear top

Varenr. 1280190
Sporty shapewear top
Sporty shapewear top
DKK 357,00
Vælg størrelser
På lager

Her er en shapewear top, der giver dig flad mave og glatter deler på sidebenene. Den er sporty og lige så effektiv som en shapewear bodystocking til kvinder, men du slipper for lukningen i skridtet. Ideen bag shapewear toppen fra Naomi & Nicole er, at du får sporty undertøj, der glatter ud og holder maven inde og samtidig ikke føles varmt mod din hud.

Bedste shapewear top til maven

Toppen giver flad mave og slanker din talje. Og det er et af de bedste stykker shapewear, du kan vælge, til netop at gøre maven mere flad.

Samtidig er toppen syet, så den ikke så holder på varmen fra din krop. Dels er de syet i effektivt og relativt tyndt stof, der er inspireret af sportstøj, dels er der en bred kile med lufthuller syet ind i ryggen af toppen og der er også kiler ved maven. Det gør, at din hud let kan ånde og komme af med varmen. Kilen ligner blonder og er med til at gøre toppen feminin.

Det er en såkaldt torcette top – det betyder, at du kan bruge din favorit bh sammen med toppen. 

Materialer, som toppen er lavet af:

64% Nylon, 36%

 

Kiler med lufthuller. 80% Nylon, 20% Elastan.

Sådan vasker du din shapewear top:

Vask den vaskemaskinen på 40 grader. Brug ikke skyllemiddel. Du kan godt bruge tørretumbler, som kører på lav varme.

 

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.