Shapewear til topmaven - sort

Slank mave og rank ryg med opstrammende shapewear Varenr. 652704
Shapewear til topmaven - sort
Shapewear til topmaven - sort
DKK 425,00
Vælg størrelser
På lager

Bedste shapewear til maven – Magic Tummy Tucker

Magic Tummy Tucker fra Trinny og Susannah er uundværlig hjælp til topmaven. Shapewear toppen, der opstrammer og toner din mave, kan bruges under bukser eller nederdel. Den opstrammende top er designet af Trinny & Susannah, som er kendt fra deres rejser rundt i Europa, hvor de har besøgt masser af kvinder med forskellige kropstyper, der gerne vil klæde sig bedre og se bedre ud i deres tøj.

Den sømløse top er produceret i cashmere, som er blødt og lækkert mod huden. Toppens midterstykke er lavet i polyamid, som giver elasticitet og toner kroppen.

Det øverste stykke af toppen er løsere end resten af toppen, så brystet ikke presses ind men sidder løst og løftet på samme tid. 

Toppen korrigerer formen, holder alt inde, slanker og udglatter og derudover er det en top, der giver en bedre holdning. 

Praktisk information:

  • Bryst og underdel er lavet af: 69 % viscose, 22 % pylamid og 10 % cashmere
  • Selve kroppen er lavet af: 87 % polyamid og 13 % elastan. 

Størrelserne:

S = 36-38

M = 40-42

L = 44-46

XL = 48-50

2XL = 52-54

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.