Bambus undertøj til mænd

Bambus undertøj til mænd. Det rigtige valg uanset om du dyrker sport, sidder på kontor, er brandmænd eller skal på vildmarkstur. Der er mange fordele ved at vælge bambus undertøj til mænd. Naturvejleder Niels Lisborg har på en tredages vildmarkstur testet forskellen på bambus og bomulds boxershorts. Læs hans dom her!

Lækkert bambus undertøj til mænd

Blødt bambus undertøj til mænd er et klogt valg - særligt boxershortsene. Det er der flere årsager til, og dem kan du læse om her. Naturvejleder Niels Lisborg har testet bambus boxershortsene og sidestillet dem med bomuldsunderbukserne – Hør hans dom her.

Boxershorts

Et stykke undertøj er den tøjdel, der er allertættest på kroppen, og i konstant kontakt med huden. Derfor er det vigtigt, at det sidder godt, er blødt og ikke strammer om maven - eller for den sags skyld andre steder. Som mand er det godt at være opmærksom på, at hverken boxershortsene eller bukserne sidder for stramt, så det påvirker testiklerne og hermed sædproduktionen.

Bambus undertøj til mænd, herunder boxershorts, er det ideelle valg, når det handler om både kvalitet, blødhed og pasform. Bambus boxershortsene strammer ikke, men sidder perfekt på kroppen hele dagen, da der er brugt førsteklasses bambusgarn. De egner sig derfor rigtig godt til dem, der sidder ned mange timer om dagen, og som konsekvens af det er vant til irritationsmærker om livet. Udover den lækre pasform, så sørger bambusfibrer for effektivt at regulere temperaturen og aflede eventuel fugt. Derfor er de også er gode at have på, når du dyrker motion og anden fysisk aktivitet, hvor du sveder meget. Boxershortsene vil aldrig føles fugtige mod huden, men tørre og behagelige. 

Naturguide.dk har testet bambus undertøj til mænd

Naturvejleder Niels D. Lisborg har testet bambus undertøj til mænd. Hør her hans fortælling, der startede med, at han hoppede i et par boxershorts, som pt. er det bambus undertøj til mænd vi fører i shoppen:

Jeg sprang ud i det og ned i en størrelse L af de sorte tights! Umiddelbart ganske behageligt”, skriver Niels Lisborg på naturguide.dk., som den forestående weekend iklædte sig et par bambus underbukser og drog på vildmarkstur.

Niels havde særligt øje for 2 parametre ved bambus undertøjet:

  1. Miljøvenligheden
  2. Hvordan klarer underbukserne helt lavpraktisk?

Miljøvenligt og økologisk

Bambus er hurtigvoksende og kræver derfor ingen kunstgødning eller kemiske sprøjtemidler, og dermed er boxershortsene både bæredygtige og økologiske. Dette er i modsætning til konventionelt dyrket, ofte genmodificeret, bomuld, som blandt andet bliver dyrket ved hjælp af ekstreme mængder vand og pesticider, for at undgå fejlslagen høst. Dog skal det siges, at der også findes miljøvenlig økologisk bomuld på markedet.

Udover, at Bambus er miljøvenligt, så har bambusfibrene i boxershortsene nogle helt fantastiske praktiske egenskaber – Hør bare her:

På vildmarksturen, testede Lisborg tørreevnen på et par 100 procent bomulds- og et par bambus tights ved at dyppe dem i en sø. Begge tights blev grundigt vredet op og hængt til tørre på en gren. Nu blev det spændende, for hvilket par ville tørre hurtigst – bomuld eller bambus underbukserne?

Og vinderen blev… Ja… Bambus boxershortsene!”, skriver Niels. Han tilføjer, at det formodentlig også gælder, når man er våd af sved. Lisborg forklarer også vigtigheden af at vælge god outdoor beklædning, som blandt andet er super åndbart, hvilket han oplevede ved brug af bambus boxershortsene.

Da Niels Lisborg smed hans bambus undertøj for første gang i de 3 dage turen varede, oplevede han ingen lugt fra dem.

”Efter 3 dages intens brug lugtede de faktisk ikke grimt…. og slet ikke sure som et par ”vildmarksunderbukser”… skulle jeg hilse og sige”, skriver Niels.

Naturvejleder Niels Lisborg konkluderer

”Bambus underbukserne var i særdeleshed bedre end bomuld til at optage lugt, hurtigere til at tørre i det fri og så var de behageligere at have på. Den tætsiddende pasform var på intet tidspunkt irriterende, tværtimod så var der intet, der kradsede eller kløede på huden”, skriver Niels.

Afslutningsvis

Bambus undertøj til mænd er at foretrække, uanset om du sidder meget eller er fysisk aktiv og derfor sveder meget og har brug for at holde en god, stabil kropstemperatur. Bomuldsundertøj er ikke i samme grad fugtafledende, og du kan derfor opleve store svedplamager på dit tøj, der kan tage en evighed om at tørre.
Hos Faktiskpraktisk.dk sælger vi IQsox bambus boxershorts, som vores kunder roser til skyerne. Prøv dem, og du vil aldrig have dem af igen! Vi har også et udvalg af bambus strømper, som er akkurat lige så effektive som underbukserne, og med de samme gode egenskaber. Se dem her!