Bambus boxershorts

Varenr. 962478
Bambus boxershorts
DKK 150,00
Vælg størrelser
På lager

Boxershorts i bambus

Her ser du de boxershorts, som har det højeste indhold af førsteklasses bambusgarn af alle boxershorts på markedet! 

Det høje indhold af bambus er vigtigt, fordi det er det, der gør, at shortsene føles behagelige mod huden hele dagen. Boxershorts i bambus er ekstremt bløde. Og så betyder bambusstoffet, at de er temperaturregulerende, så du undgår at gå rundt med svedige boxershorts. Dels er selve bambusmarerialet med til at holde en behagelig temperatur på din hud, dels så suger bambus fugt meget effektivt og føles tørt møde huden. Så hvis du er træt af svedige boxershorts i bomuld, så er bambus svaret.

Bambus er samtidig naturligt antibakterielt, så antallet af bakterier, der ellers kan genere din hud, holdes automatisk nede.

Undertøjet fra IQ sox er fremstillet på en systue, og derfor er undertøjet ikke "fabriksvasket". Det betyder, at det kryber ca. 5 % i den første vask. 

Vi får rigtig meget ros for pasformen, som gør, at shortsene bare sidder godt hele dagen uanset, om du arbedjer, slapper af eller træner. 

Shortsene vaskes på 40 grader, og tørrer uden tørretumbler.

Indhold:

  • 95% bambus
  • 5% Elasthan

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.