Blød trusse uden sømme - i farven nude

Slut med trusser, der kravler op. Varenr. 645794
Blød trusse uden sømme - i farven nude
DKK 127,00
Vælg størrelser
På lager

Er du træt af trusser, hvor man kan se kanten gennem dit tøj, og som kan kravle op bagi? Det slipper du helt for med denne højtaljede og meget bløde sømløse trusse fra Naomi & Nicole. 

Sømløse trusser

Hvis du er på udkig efter underbukser uden kant, man kan se uden på tøjet, så læs med her: Trussekanterne er sømfri, og det gør den både meget behagelig og usynlig, når du har tøj udenpå. Samtidig har trusserne Wonderful Edge i trussekanten, og det holder dem godt på plads. Wondeful Egde er flere små riller silikonebånd, der ligger langs trussekanten og sørger for, at trussen bliver, hvor den skal. 

Naomi & Nicole er et verdenskendt shapewear brand fra USA. Det har rigtig mange trofaste brugere, fordi både pasformen og materialerne er i top. Ud over shapewear er de særligt kendt for deres højtaljede sømløse trusser, som du kan se på billedet og bestille her på siden.

Ud over at de er sømløse og behagelige mod huden, så er en af grundene til, at vi sælger rigtig mange af trusserne, at de næste ikke fylde noget i kufferten, er lette at skylle op og er lavet af et materiale, der tørrer hurtigt. - Så de er praktiske til rejsen.

Farve: nude.

Trusserne har 100% bomuld i skridtet.

Underbukserne uden kant fås i størrelserne small, medium, large og X-large
(og er en størrelse udsolgt, skaffer vi den hurtigt hjem igen).