Content protected by Whocopied.me

Indershorts til kvinder

Bløde og behagelige indershorts i bambus. Fås også i plus size. Varenr. 2743431
Indershorts til kvinder
Indershorts til kvinder
DKK 179,00
Vælg størrelser
På lager

Behagelige og komfortable indershorts til kvinder. 

 

Giv din krop ultimativ komfort med vores indershorts til kvinder, lavet i kvalitets bambus. Disse shorts er designet for en perfekt pasform og at følelsen af velvære hele dagen. 

  
Vores indershorts er lavet af bambusfibre, der er bløde, åndbare og hypoallergeniske. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om irritation eller kløe på huden, mens du bærer dem. Bambusfibre er også meget absorberende og holder dig frisk hele dagen. 

Vaskemærket er indfarvet på stoffet og du slipper derfor, at det kradser og irritere ryggen. 

  

Hvad er indershorts? 

Jeg har valgt at kalde mine shorts for indershorts. De kaldes også cykelshorts, korte leggings, tights og de har sikkert flere navne end det. Det er korte shorts, som sidder tæt. De fleste bruger dem for at undgå røde inderlår.  

 

Hvorfor vælge indershorts i bambus? 

Når du vælger indershorts i bambus, får du gavn af bambus gode egenskaber: Temperaturregulerende, åndbart, blødt og så er de elastiske, som gør at de sidder fantastisk.  

 

Hvornår skal man bruge indershorts? 

Disse shorts er perfekte til brug under træningstøj, kjoler eller bukser og kan nemt skjules under dit tøj. De er også helt perfekte til en varm dag i haven, uden noget ekstra tøj over.  

 

Den smalle elastisk i taljen og det strækbare stof sørger for en perfekt pasform og giver dig mulighed for at bevæge dig frit, uden nogle irriterende gener fra stoffet eller elastikken.  

 

Vores indershorts i sort kommer i forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer bedst til din kropstype. De er også lette at vaske og tåler gentagne vask uden at miste form eller farve. 
 

Hvad med bæredygtighed? 

Ikke kun er vores bambus indershorts fantastiske at have på, men de er også miljøvenlige. Bambus er en bæredygtig ressource, der vokser hurtigt og kræver meget lidt vand og pesticider. Ved at vælge vores bambus indershorts bidrager du til at skabe en mere bæredygtig fremtid. 

 

 

Vask: 

Vask i maskine ved 40 grader. Undgå tørrertumbler.

 
 

Størrelser: 
 

Vores indershorts fås i Medium, Large, X-large, 2X-large og 3X-large. 


M = 38

L = 40

XL = 42

2XL = 44

3XL = 46


Indershortsene er elastiske, men hvis du ligger imellem 2 størrelser, så vælg den største størrelse.

 

Farve: 

Sort.