Sort T-shirt i Modal med korte ærmer og feminin halsudskæring

Blød og behagelig t-shirt Varenr. 2572654
Sort T-shirt i Modal  med korte ærmer og feminin halsudskæring
DKK 197,00
Vælg størrelser
På lager

T-shirts er det mest brugte stykke tøj til kroppen. Og med de mange slags T-shirts, der bliver lavet og brugt over hele verden, er der stor forskel på T-shirts. Lige fra de store firkantede, som du stort set kan bruge som kjole, til de mikrosmå, der kravler op over navlen. - Og selv om de fleste T-shirts er praktiske og lette lige at tage på, så er ikke alle, der er lige klædelige: Man kan nemt se meget firkantet ud i en T-shirt!

Men man kan være heldig: Her er det lykkes at finde en feminin T-shirt, som sidder godt til og har en elegant halsudskæring og korte enkle ærmer. Derfor kan du både bruge den til alt det praktiske derhjemme og til, når du fx skal se lidt pæn ud på arbejde eller til en tur i byen.

T-shirten er fra Blackspade og er fremstillet i materialet Modal, som er lavet af fibre fra bøgetræer. To af de store fordele ved Modal er, at det dels holder godt på formen og farvernen dels at det er bedre til at suge fugt end bomuld, og derfor kan hjælpe med at holde huden tør, når man sveder.

Farve: Sort

Se sølvgrå her: Feminin T-shirt i Modal - grå

Materialer:

  • 94 % modal
  • 6 % elastan

Hvor kommer T-shirts fra?

De første T-shirts kom frem i 1898. Men det var nogle år senere i 1913, de fik deres gennembrud og man begyndte at bruge rigtig mange af dem, fordi USA's flåde begyndte at fresmstille og bruge dem som undertøj til deres soldater. Det var enkle hvide kortærmede bomulds T-shirts.

T-shirts blev de første mange år kun brugt som undertøj. Men fra ca. 1950 begyndte man at bruge dem som vi i dag kender T-shirts og der kom et væld af variationer med farve, tryk og forskellige snit og kvaliteter.