Bløde lange bukser i modal

Varenr. 1361660
Bløde lange bukser i modal
DKK 227,00
Vælg størrelser
På lager

Her er bløde bukser, som du kan bruge til alt fra hygge derhjemme til nattøj, joggingturen og yoga. De er fremstillet i materialet Modal, der er lavet af fibre udvundet fra briketræer.

Modal har mange gode egenskaber og dem, der oftest bliver fremhævet er, at det er et meget blødt og behageligt materiale, der samtiidig hodler pasformen og bliver ved med at have klare farver, uanset hvor meget du vasker det.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.