Deodorantfjerner - slip for hvide rande på tøjet

Fjerner de hvide deodorantmærker fra dit tøj. Tager også hår fra hunde og katte væk. Varenr. 652803
Deodorantfjerner - slip for hvide rande på tøjet
DKK 67,00
På lager

Wipe out svampene er specielt udviklet til at fjerne deodorantmærker fra dit tøj. Så er du du træt af hvide deodorantmærker ved ærmegabet på dine trøjer og kjoler, så har du en løsning her, hvor du ikke behøver at skifte tøj og vaske det, der er kommet mærker på. Du visker bare deodoranten væk med wipe out.

De fjerner også hundehår og pletter fra mad og drikke

Svampene fjerner også hunde- og kattehår og stædige pletter fra mad og drikke.

Der er fire svampe i en pakke, og kan vaskes og bruges igen og igen. En wipe out svamp er 6 cm i diameter, så den er let at have med i tasken.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.