Tøjtape til tøjkkriser - slip for kig ind til BH'en

Undgå at skjorten gaber mellem knapperne Varenr. 652687
Tøjtape til tøjkkriser - slip for kig ind til BH'en
Tøjtape til tøjkkriser - slip for kig ind til BH'en
DKK 77,00
På lager

Slip for at mellemrummene mellem knapperne gaber

Tøjtape hjælper dig, når  dit tøj skal sidde helt perfekt. Du kan bruge det til at lukke for kig ind til BH'en mellem skjorteknapperne, til at skjule BH'en og til at få toppen eller kjolen til at sidde helt rigtigt.

Kender du problemet med, at mellemrummene mellem knapperne i skjorten gaber, når du sætter dig ned? Eller en kjole, hvis udskæring er lidt for dyb, så du har brug for lidt ekstra sikkerhed? Eller at bukserne og nederdelen godt kunne trænge til en hutig oplægning?

Fashion tape, der virker

Her er problemløseren: Fashion Tape eller Tøjtape som vi kalder det. Det er klisterbånd til skjorten og kjolen. Den leveres i længde af 3 meter i en praktisk dispenser, som er let at bruge. Fashion Tape hverken klistrer mod tøj eller hud, men fæstner med et mildt klæbemiddel, der holder længe. Slut med tøjkriser for altid!  

Mand, lad dig ikke narre af den feminine indpakning - Fashion Tape virker også for dig. Nu er der ingen undskyldning for at sidde og vise maven frem mellem knapperne. 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.