Skopuds til at ha' med på farten

Servietten fylder næsten ingenting, og er perfekt i hverdagstasken, weekendtasken, i kontorskuffen og på rejsen! Varenr. 647160
Skopuds til at ha' med på farten
DKK 37,00
På lager

Skopuds som vådserviet

Nu er der ingen undskyldning for ikke at pudse sine sko eller støvler, når de trænger. Nu kan du nemlig få denne lille skopudser i vådservietform fra Faktiskpraktisk!

Vådservietten indeholder naturligt voks, kaldet lanolin, der hurtigt frisker dit fodtøj op. Du får en æske med 10 stk individuelt pakkede vådservietter, der ikke er større end 6X8cm. Vådservietterne indeholder ikke parfume. 

Vådservietterne fås også med pletfjerner. 

Brugsvejledning:

Tag servietten ud af folien og gnub grundigt serviettens indhold ind i dit fodtøj. 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.