Svangstøtte i silikone - hjælper, hvis du er platfodet

Lille indlæg, der løfter din svang, så du ikke er platfodet. Det er den mest solgte i Skandinavien og den er meget effektiv. Varenr. 652686
Svangstøtte i silikone - hjælper, hvis du er platfodet
DKK 77,00
Vælg størrelser
På lager

Platfodethed går ud på, at svangen under foden ikke er løftet, men nærmere rører underlaget, fordi den er nedsunken. Det vil sige, at foden belastes på hele fladen og det er ikke naturligt.

Få mindre ondt i foden

Det naturlige svaj i svangen kan komme tilbage med dette skoindlæg. Så vil du din platfodethed til livs og dermed få mindre ondt i fødderne og en bedre kropsholding, så er svangstøtteindlæg noget for dig. 

Man kan være født platfodet eller platfodethed kan opstå gennem livet. For eksempel kan svangen under foden blive mere slap, hvis du har været gravid eller har haft en stor vægtøgning. Selve svajet i svangen kan ikke trænes op igen og derfor er et svangstøtteindlæg godt at have i sko og fodtøj, hvis du er platfodet eller af en anden grund har nedsunken svang.

Fakta om svangstøtten:

  • Svangstøtte skoindlæg giver støtte under svangen og aflaster hvis du er platfodet.
  • Svangstøtteindlægget er i sort silikone/tecnogel og er selvklæbende til skoen.
  • Svangstøtten løfter svangen og giver fødderne den rigtige position og giver dermed en bedre kropsholding.

Svangstøtterne kan vaskes i lunkent vand. 

Øvelser, der kan hjælpe dig

Hold dine fødder i god form ved at lave disse små øvelser:

  • Rul med en lille massagebold eller tennisbold under foden. Når musklerne er varmet op, så sæt et let tryk på ved at lægge vægt på foden.
  • Øv dig i skiftevis at samle og sprede dine tæer.
  • Stræk tæerne så godt, du kan. Og knyt dem bagefter.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.