Taske organizer

Telefonen, pungen, nøglerne og alt set andet er ordnet i taske organizeren, så du altid kan finde det med det samme. Den har et stort rum og syv mindre lommer. Varenr. 641355
Taske organizer
Taske organizer
Taske organizer
DKK 137,00
Vælg farve
På lager

Der kan være en hel verden i en dametaske – kunsten er at få styr på indholdet i tasken, så du kan finde det, du skal bruge, i det øjeblik du har brug for det. Det er det, en taske organizer eller organiser kan hjælpe dig med.

Fast plads til pungen, nøglerne og alt det andet i tasken

På billedet kan du se, hvordan pungen, nøglerne og alt set andet er ordnet i taske organizeren. Den har et stort rum og syv mindre lommer.

Organizeren flytter alt med over i den taske, du skal bruge

I en taske organizer har nøgler, læbestift, småpenge, servietter med skopuds, halspastiller, papir, telefon, kort, pung, kuglepen og alt det andet sin faste plads. Og når du skifter taske, så kommer organizeren bare med over i den nye. Ned til computeren på vej til arbejde og over i en af de små dametasker, hvis du skal ud bagefter. Og måske med i sportstasken eller en tur i weekendtasken senere på ugen.

Samtidig med, at du har styr på, hvad du har med i din taske og hvor det er, så passer organizeren godt på dine ting. For pungen, læbestiften, halspastillerne, passet og nøglerne ligger ikke og roder rundt på bunden af tasken. 

Hvad skal du have med i kufferten til ferien?

Du kan også bruge en taske organizer i kufferten, når du skal på ferie. Så er der styr på, hvad du skal have med af plaster, hovedpinepiller, stikkontakter, der passer til det land, du skal til og måske en ekstra pung med den lokale valuta.

Du kan få taske organizeren i grøn eller brun. Den er i kraftigt filt og passer i de fleste mellemstore og store tasker, for den måler 23 x 16 x 8 cm

Bloggeren Linda Eg anmelder vores taskeorganizer! Læs med her.

Jeg søger forhandlere! Er du interesseret i at forhandle taske organizeren, kan du kontakte mig på 21 37 23 78 eller hej@faktiskpraktisk.dk

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.