Shapewear til topmaven - blåsort

Ret ryg og slank mave - og ren forkælelse mod huden. Varenr. 756222
Shapewear til topmaven - blåsort
Shapewear til topmaven - blåsort
DKK 425,00
Vælg størrelser
På lager

Bedste shapewear til maven, Magic Tummy Tucker

En Magic Tummy Tucker fra Trinny og Susannah er en lækker top, der kan bruges hver eneste dag. Toppen er nemlig behagelig og effektiv både udenpå og indeni dine bukser eller nederdel. Du kan både bruge den som undertøj og som top fx om sommeren eller under en skjorte, der er knappet lidt ned.

Hvad er den lavet af?

Toppen er primært produceret i cashmere. Cashmere er helt utroligt blødt mod huden og i kombination med et midterstykke i polyamid holder toppen på alle former. Og så er den sømløs og meget behagelig at have på.

Det øverste stykke af toppen er løsere end resten af toppen og det betyder, at toppen ikke presser brystet ind på nogen måde. Dit bryst sidder på den måde løst og løftet på samme tid. 

Toppen holder alt inde, den slanker og udglatter og samtidig er det en top, der giver bedre holdning. 

Praktisk information

  • Toppens bryst og underdel er lavet af: 69 % viscose, 22 % pylamid og 10 % cashmere
  • Selve toppens krop er lavet af: 87 % polyamid og 13 % elasthan. 

Størrelserne i det shapewear, du finder på Faktiskpraktisk.dk, er sådan her:

S = 36-38

M = 40-42

L = 44-46

XL = 48-50

2XL = 52-54

Se mere her:
Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!
Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.
Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.