Shapewear bukser - Evolution fra Cette i farven nude

Varenr. 998405
Shapewear bukser - Evolution fra Cette i farven nude
Shapewear bukser - Evolution fra Cette i farven nude
Shapewear bukser - Evolution fra Cette i farven nude
DKK 247,00
Vælg størrelser
På lager

Behageligt og effektivt shapewear

Shapewear bukerne her er til dig, der er på udkig efter et stykke behageligt og effektivt shapewear, som du kan bruge til det meste af dit tøj, uden at skulle betale for meget for det.

Bukserne hedder High waist shaping pantie og de gør din mave mere flad, samtidig med, at de løfter og formere dine baller. De fungerer godt under både kjoler og bukser.

Effektivt shapewear til en god pris

Du kan få meget forskelligt shapewear til vidt forskellige priser. Og for det meste er der en tæt sammenhæng mellem kvalitet og pris: Det billige shapewear mister hurtigt formen mens det noget dyrere holder sig effektivt og behageligt. Det skyldes først og fremmest, at det er et større arbejde at væve stoffet til det gode shapewear. Godt shapewear bliver nemlig vævet en ekstra gang og det er det, der gør, at det er bedre til at holde på formerne. Når det så samtidig skal være behageligt at have på, så er det vigtigt at bruge tynd tråd i en god kvalitet og det er også med til at sætte en højere pris på det gode shapewear.

Sådan er det ikke med High wast shaping pantie fra Cette. Det er lavet i høj kvalitet er er et af de bedste køb, du kan lave inden for shapewear til dagligt brug. Grunden til, at prisen kan holdes nede, er, at Cette er en mege stor producent af shapewear og at bukserne her er deres eget mærke. - Jeg køber samtidig bukserne direkte fra fabrikken, og derfor er der ingen mellemled, som gør dem dyrere for dig.

Bukserne kan vaskes på 40 grader holder sig effektive og behagelige vask efter vask. 

Materialer:

  • 80% Polyamid
  • 19% Elastan
  • 1% Bomuld

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.