Content protected by Whocopied.me

Top, der fjerner deller under armene og slanker din talje i sort

Dejlig blød og effektiv shapetop Varenr. 2294150
(5 stjerner, baseret på 2 anmeldelser)
Top, der fjerner deller under armene og slanker din talje i sort
Top, der fjerner deller under armene og slanker din talje i sort
DKK 397,00
Vælg størrelser
På lager

Farvel til deller under armene

Er du træt af bh-dellen? Og vil du slippe for, at det buler under dine arme? Så er toppen her en god løsning. Toppen hedder "No side show" og den er fra fra Naomi & Nicole, der laver shapewear, der er så behageligt, at du har lyst til at have det på hver dag. - Jeg bruger det selv og  toppen her er en af mine favoritter.

Toppen har en rigtig god pasform. Samtidig med, at den glatter dellen under armene ud, så strammer den blidt (men bestemt!) omkring taljen og glatter topmaven. Og så er der gode brede stropper, som skjuler stropperne fra bh'en.

Den bliver holdt godt på plads af en bred silikonekant, så du slipper for, at den ruller op. Silikonekanten er lavet af mange små tynde silikonetråde, så den føles behagelig.

Den er lavet i et tidsløst og meget enkelt design, så du kan også vælge at bruge den som sommertop uden at have tøj andet ud over.

 

Farve: Sort

Materialet, som selve toppen er lavet i:

  • 82% nylon
  • 16% elastan
  • 2% spandex

Og under armene, hvor "bh-dellen" ellers nemt  buler ud, er der syet en forstærkning ind, som består af:

  • 74% nylon
  • 26 % elastan

Toppen man vaskes i vaskemaskinen. Og den tørrer hurtigt - i løbet af 4-6 timer, hvis du lader den hænge og tørre. 

 

Min mening: Det er min personlige farvorit af de to toppe, jeg har på shoppen. Den er dejlig at have på og så er den effektiv. Det er et helt glat materiale, så skjorte/t-shirts eller hvad man nu har ud over, falder pænt på plads. Jeg kan sagtens finde på, at bruge denne til dagligt, i stedet for en almindelig undertrøje. Billedet snyder lidt, den ER sort og så går den en smule længere ned på hoften, end der er vist på billedet. Hvis du synes, at den er svær at få over skulderene, så saml toppen i hænderne og træk den op af benene i stedet. Anmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Rigtig lækker top der gør det den skal. Meget behageligt materiale og pæn bare at bruge som alm top og ikke kun under tøjet. Meget tilfreds !!!!!!!

Givet af Camilla d. 16.03.2023


Givet af Jette d. 20.04.2022