Børnedyne i bambus - med dynebetræk

Varenr. 935252
Børnedyne i bambus - med dynebetræk
DKK 897,00
Vælg farve
3 på lager

Bambusdyne til børn 

Her er hjælp til børn, der sover dårligt, fordi de let får det for varmt, eller er generet af allergi og eksem. En bambusdyne med et dynebetræk i bambus er med til at give nattero, fordi det hjælper barnet med at holde en behagelig kropstemperatur og samtidig virker beroligende på den sensitive børnehud. Mangler du en betænksom barselsgave eller en skøn økologisk juniordyne til dit sensitive barn, er en bambusdyne oplagt.

De 3 største fordele ved at sove med bambus:

  • Bambus er naturligt termoregulerende, så det hjælper kroppen med at holde en behagelig temperatur: Bambus føles 2-3 grader koldere, når det er varmt og dejlig lunt, når der er køligt.
  • Bambus suger og transportere samtidig sved og væk fra kroppen.
  • Bambus der som her er 100 % økologisk, holder naturligt antallet af bakterier og husstøvmider nede. Og det hjælper, hvis dit barn har sensitiv hud eller som halvdelen af alle danskere har tendens til eksem eller allergi.

Det får du:

  • En økologisk bambusdyne i målet 100x140 cm.

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.