Bambus strømpe - uden sømme og elastik

Bambusstrømpe, der passer godt på dine fødder og på din blodcirkulation. Varenr. 647157
Bambus strømpe - uden sømme og elastik
DKK 77,00
Vælg størrelse
På lager

Ankelstrømpe, der er åndbar, bekæmper dårlig lugt og giver bedre blodcirkulation

Her kan du få en sømløs ikke strammende bambus ankelstrømpe, som vi får produceret af DeoMed i superblødt bambusmateriale.

Det er en finvævet unisex strømpe i et design, der sikrer dig et fast greb om benet uden at den strammer. Indholdet af lycra sørger for, at strømpen er så elastisk som muligt. Bambusmaterialet giver dig en langvarig antibakteriel egenskab, som udrydder bakterier og lugte.

Samtidig har bambusmaterialet en evne til at lade fødderne ånde og transportere fugt væk fra foden. Strømpen er særdeles blød, og det giver god komfort sammen med de sømløse syninger over tæerne.

Hjælper ved diabetes og dårlig blodcirkulation

Denne ankelstrømpe er specielt egnet til diabetes patienter, der har ringe blodcirkulation i benene. Og den er også god til andre, der vil tage særligt hensyn til deres fødder.

Komposition: Bambusgarn 80%, polyamid 17%, Lycra® 3%, Sanitized® finish

Design: Normalt design

Farver: Sort

Størrelser: 35-38, 39-42, 43-46

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.