Lagen i bambus - til enkeltsenge

Regulerer din kropstemperatur, så du ikke sveder. Varenr. 652518
Lagen i bambus - til enkeltsenge
Lagen i bambus - til enkeltsenge
Lagen i bambus - til enkeltsenge
DKK 457,00
Vælg farve
På lager

Her er et lagen, der forkæler din krop og får dig til at gå tidligt i seng.

Undgå nattesved og glæd dig

Lagenet er fremstillet i det blødeste økologiske bambus, der hjælper dig med at regulere din temperatur, mens du sover.

Det er et af de produkter her i shoppen, som jeg har fået flest positive tilbagemelinger på fra kunder. Så du kan godt glæde dig til at komme i seng.

Lagenet til enkeltsenge måler 180 x 260 cm. Derfor er det godt til senge, der er op til 140 cm. brede. 

Hvis du vil have en anden størrelse, så tjek vores lagen til dobbeltsenge, eller ring til mig på 21 37 23 78, så syr vi et, der passer til dit behov.

Sådan vaskes bambus sengetøj

Samtidig med at det er blødt og behageligt, er bambus er et meget holdbart og slidstærkt materiale, så hvis du tænker over, hvordan du vasker det, kan det holde i mange år.

Når du skal vaske dit sengetøj, så start med at sortere det efter farve, så du ikke vasker mørkt og lyst sammen. Selv om bambusstoffet holder godt på farve, kan det mørke stof stadig smitte af på lyst stof. 

Brug et mildt vaskemiddel uden blegemiddel og vask helst sengetøjet på max 40 grader. Er stoffet blevet rigtig beskidt, så kan du roligt vaske det på 60 grader, men vurder fra gang til gang, om der er brug for det. Bruger du tørretumbler, så vælg lav varme og tag sengetøjet ud, så snart det er tørt, så det ikke krøller.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.