Lagen i bambus - til dobbeltsenge

Du kan godt glæde dig til at komme i seng ... Varenr. 652523
Lagen i bambus - til dobbeltsenge
Lagen i bambus - til dobbeltsenge
Lagen i bambus - til dobbeltsenge
Lagen i bambus - til dobbeltsenge
Lagen i bambus - til dobbeltsenge
DKK 477,00
Vælg farve
På lager

Her er et lagen, der forkæler din krop og lokker dig tidligt i seng!

Økologisk bambus regulerer temperaturen

Lagenet er fremstillet i det blødeste økologiske bambus, der hjælper med at have en behagelig kropstemperatur, mens du sover.

Det er et af de produkter, som jeg får flest positive tilbagemelinger på fra kunder. Så du kan glæde dig til at komme i seng!

Farver:

  • Soft Grey
  • Natural White
  • Oatmeal
  • Lys klar blå

Vi har lagener fra forskellige forskellige størrelser til dobbeltsenge. De hvide og grå måler 275 x 275 cm. Og lagenerne i blå og i farven varm oatmeal måler 220 x 260 cm. 

Vorea bambus sengetøj er Øko-Tex certificeret. Dre er et bevis på, at varen er blevet testet og er blevet godkendt. Mærket er din garanti for, at der ikke er nogen rester af kemiske stoffer, der kan være skadelige eller er under mistanke for at være skadelige.

Du kan se alt vores bambus sengetøj her.

Er bambus nyt for dig?

Bambus sengetøj er ret nyt i Danmark, og derfor ved du måske ikke så meget om det endnu. Det vigtigste at vide om bambus sengetøj er, at det er godt for din hud og din nattesøvn samtidig med, at det føles fantastisk behageligt og silkeagtigt at sove i. 

Grunden til, at det er godt for din hud at sove i bambus, er, at bambus er naturligt antibakterielt og thermoregulerende. Det betyder, at bambus holder antallet af bakterier ende, og hjælper dig med at holde en behagelig temperatur, når du sover. Det er vigtigt, fordi der ellers udvikler sig mange bakterier og husstøvmider i sengen. Og hvis du samtidig har tendens til at svede om natten, så har bakterierne og husstøvmiderne ideelle betingelser for at udvikle sig voldsomt, og det kan genere din hud med eksem og give allergi.

Samtidig med at det er sundt og behageligt at sove i, så er bambus meget holdbart. Derfor kan du have glæde af dit sentgetøj i mange år.

Vores bambus er dyrket naturligt uden gødning og pesticider, så det belaster naturen mindst muligt. Du kan læse mere om bambus her.

Derfor skal du sove i bambus sengetøj:

  • Det er meget, meget blødt og behagelige at sove i.
  • Bambus hjælper dig med at regulere din kropstemperatur, fordi det er 2-3 grader koldere end bomuld i varmt vejr, og samtidig meget varme i koldt vejr.
  • Bambus suger fugt op til 7 gange bedre end bomuld, og det hjælper dig mod natteved.
  • Det er antibakterielt, så det hjælper mod, at der i løbet af natten udvikles bakterier, som generer din krop.
  • Det holder sig blødt vask efter vask efter vask.
  • Dyrkning af bambus belaster ikke miljøet på samme måde som bomuld. Der skyldes, at bambus vokser meget hurtigt uden brug af pesticider.

Vask af bambus sengetøj

Bambus er et holdbart og slidstærkt materiale. Så hvis du tænker over, hvordan du vasker sengetøjet, så kan det holde i rigtig mange år. 

Når du skal vaske sengetøjet, så sorter det efter farve, så du ikke vasker mørkt og lyst stof sammen. Selv om bambus holder godt på farven, så kan mørkt stof stadig smitte af på lyst stof. 

Vælg et vaskemiddel, som er mildt og ikke indeholder blegemiddel og vask helst på max 40 grader. Hvis stoffet er meget beskidt, så kan du roligt vaske det på 60 grader, men vurder fra gang til gang, om der er brug for det. Bruger du en tørretumbler, så skal du helst vælge lav varme. Og hvis du tager stoffet ud, så snart det er tørt, undgår du, at stoffet krøller.