Madrasbeskytter i bambus

Varenr. 891615
Madrasbeskytter i bambus
DKK 437,00
Vælg størrelser
På lager

Slut med allergisymptomer og husstøvmider i sengen

Du kan slippe for allergisymptomer og holde mængden af bakterier og husstøvmider nede med en madrasbeskytter. Den du kan se her fra er syet i økologisk bambus og det er effektivt, fordi det er antibakterielt, så det naturligt holder mængden af bakterier nede. 

Det er med til at forebygge irriteret hud og eksem.

Facts om madrasbeskytteren:

  • Farve: Klassisk hvid
  • Størrelse: enten 180x200x20 eller 140x200x20
  • Vaskes: I maskinen på 40 grader

Hvorfor vælge bambus?

Bambus suger fugt mere effektivt end bomuld og det holder sengen mere frisk, hygiejnisk og komfortabel at sove i.

Madrasbeskytteren har en barriere, der forhindrer støvmider og de allergener, de spreder, i at brede sig til dit sengetøj. På den måde slipper du den mest udbredte grund til, at folk får irriteret hud og eksem.  

Her er nogle af grundene til, at du skal vælge en madrasbeskytter i bambus:

  • Det er dyrket naturligt, fri for pesticider og kunstgødning
  • Der er 3 gange mere absorberende end bomuld – det er fantastisk, hvis man har det varmt
  • Det beskytter dig mod eksem 
  • Det holder sig blødt vask efter vask efter vask

Skru ned for allergi, eksem og husstøvmider med bambus

En nylig rapport om allergi í hjemmet har vist viser, at knap 60 % af indendørs allergikere oplever, at deres symptomer bliver værre i soveværelset. Forfatterne til rapporten antyder, at det skyldes støvmider i sengen og skriver, at "den gennemsnitlige seng har 2 millioner støvmider."

Du kan holde dem væk fra dit sengetøj ved at vaske det på 60 grader og bruge en madrasbeskytter som barriere mellem din krop og madrassen.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.