Skoindlæg mod gnavesår og vabler

Indlæg til dine sko, så du slipper for gnavesår og vabler. Varenr. 647124
Skoindlæg mod gnavesår og vabler
DKK 67,00
1 på lager

Slip for gnavesår og vabler

Så er det slut med gnavesår og friktionsvabler og med at gå dårligt i stilletterne! Denne tynde skumpude giver færre gnidninger mellem din hud og din sko, og det betyder, at det er behageligt, at være i dine sko.

Den kan bruges i alle slags sko.

Denne type placeres under hælepuden og klæbes fast. Du vil mærke forskellen med det samme. Og det vil hjælpe dig med at få brugt de flotte sko, som ellers tit står i skabet, fordi de ikke er gode at gå i uden indlæg. 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.