Indlægssål i gel med svangstøtte - Woly gel with foot bed

Sål, der løfter det midterste af din fod, hvis du er platfodet. Hjælper mod ondt i foden. Varenr. 652684
Indlægssål i gel med svangstøtte - Woly gel with foot bed
DKK 177,00
Vælg størrelser
1 på lager

Hvis du er platfodet, betyder det, at du har nedsunken forfod. Og så kan du undgå at få smerter i foden, hvis du bruger indlæg i dine sko.

Det kan for eksempel være indlæg, der løfter svangen, så du får den bue under foden, som ellers mangler hos os, der er platfodede og har nedsunken forfod. Du kan få to forskellige typer indlæg der hjælper dig med nedsunken forfod her i Faktiskpraktisk. Et, som du lægger direkte under svangen og det, du kan se her på siden, som er en stødabsorberender gel sål med indbygget støtte til svangen. 

Lidt forklaring, til dig der vil vide, hvordan indlæg kan hjælpe nedsunken forfod

Du er platfodet, hvis hele din fodsål rører jorden. Det sker, hvis svangbuen under foden ikke er blevet udviklet, så du har nedsunken forfod. Og det kan give smerter i foden og ondt i svangen. Din genvej uden om smerter i fodsålen, kan være at bruge et indlæg, som hæver svangen op, så du undgår, at det nederste af din fod rammer gulvet med hele fladen.

Det indlæg, du kan se her på siden og det mindre indlæg, du kan lægge direkte under svangen, hjælper dig med nedsunken forfod mod smerter i fodsålen, fordi de sørger for, at der ikke kommer tryk på de forkerte dele af din fod. Bliver din fod gennem længere tid belastet med forkert tryk på undersiden, så kan du sammen med smerter i fodsålen få udviklet hård hud, hælrevner og ligtorne. Samtidig med, at indlæggene hjælper dine fødder, så giver det også dig, som er platfodet med nedsunken forfod, en bedre holdning og en lettere gang, når svangen bliver løftet på plads. Så det er både et nej til ondt i foden og et ja til at gå bedre.

Gel og silikone indlæg er bløde og giver lidt efter, så de skruer ned for belastningen af foden og hjælper svangen tilbage, hvor den skal være naturligt. Det hjælper dig, der er platfodet med nedsunken forfod, uden om nogle af de symptomer, det giver at have nedsunket forfod – og her er smerter i foden det, der fylder mest.  

Sålen med svangstøtte leveres i to størrelsesgrupper, du klipper til, så den passer til din egen skostørrelse.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.