Soklet i bambus

Bambus er antibakterielt, og svedtransporterende. Det er godt på en varm sommerdag og når du dyrker sport eller går en lang tur. Varenr. 647159
Soklet i bambus
DKK 47,00
Vælg størrelse
På lager

Bambus strømper til mænd: Slip for fodsved og sure tæer med sokletter

En sort soklet strømpe i bambus er god at have til varme sommerdage, med på ferie og til sport og gåture hele året. Vi sælger denne bambus strømpe til mange mænd, fordi den fås i så store størrelser.

Bambus er antibakterielt, og svedtransporterende. Det betyder, at dine tæer ikke kommer til at lugte surt selv på en varm sommerdag. 

Strømper i bambus vil også automatisk køle dine fødder, fordi vævningen er let og ekstremt åndbar. Og som den tredje gode ting er bambus antibakterielt, så det holder udviklingen af bakterier og dermed lugt fra fødderne nede. Det er også med til at holde dine sko friske, så du slipper for, at de står og lugter surt i entreen eller skabet.

En god strømpe er afgørende for, at dine fødder kan ventilere og danne et godt miljø i både strømper og sko. Det er vigtigt at vælge en strømpe, der kan lede fugten væk fra fødderne - og det gør strømper bambus.

Du kan få sokletten i størrelserne:

  • 35-38
  • 39-42
  • 43-46
  • 45-48

Vask: Vask den på 30 grader og lad den lufttøre. Så holder de sig bløde og behagelige.

Indhold: 72% Bambus 25% Polyamid og 3% Lycra + Sanatized®

Derfor skal du vælge bambus til dine fødder:

  • Bambus er antibakterielt: Det sørger for, at der ikke udvikler sig mange bakterier, som får det til at lugte surt fra dine fødder.
  • Bambus holder dine fødder tørre, fordi det suger fugt effektivt og transporterer det væk.
  • Bambus holder sig blødt vask efter vask efter vask.
  • Bambusstrømperne fra DeoMed har en god tæt pasform og er uden sømme, syninger og andet, der kan genere dine fødder.

Vil du vide mere om, hvordan du undgår at få sure tæer, så se her.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.