Content protected by Whocopied.me

Strømper mod fodsved

Vi elsker bambus! Bambus er både godt for miljøet og for kroppen - og et af de steder, hvor bambus gør allermest godt, er for fødderne! Det passer godt på fødderne samtidg med at bambus naturligt går til kamp mod fodsved og bakterier.

Til kamp mod fodsved og sure tæer

Hvis du døjer med fødder, der har en tendens til at svede eller at blive sure, så kan det være en idé at prøve andre typer af strømper.

Bambus sokker er sokker lavet af de fibre, bambus består af. Bambus strømper har antibakterielle egenskaber, og det eksotiske materiale er samtidig meget svedabsorberende. At gå rundt med sure tæer kan være både pinligt og frustrerende, men faktisk kan man tage visse forbehold, der gør generne mindre.

Struktur, elasticitet og god bæreevne

Når man er på jagt efter strømper mod sved, behøver det ikke nødvendigvis at være dyrt. Selvom strømper mod sved skal have nogle fordele, som andre strømper ikke har, gør det ikke nødvendigvis bambus strømperne dyrere.

Bambus strømper har en god holdbarhed, og de holder struktur og elasticitet selv efter mange gange i vaskemaskinen. Bor du i et område, hvor indholdet af kalk i vandet er højt, så oplever du måske, at dit vasketøj bliver stift og fladt efter vask. Bambus sokker har en høj bæreevne og elasticitet, som gør, at strømperne holder strukturen og blødheden fra før, de bliver vasket. 

Gør fodplejen nemmere og slip for fodsvamp

Der findes et hav af billige bambus strømper, som alle kan hjælpe dig af med fugtige og ildelugtende fødder, men særligt når man bliver ældre, kan det være svært at holde fodplejen ved lige. Måske har du ondt i ryggen eller i hoften, og så er det en fordel, at du kan gøre fodplejen nemmere og mere effektiv blot ved at vælge andre strømper. Ved brug af bambussokker slipper man for bekymringen om, at fødderne bliver fugtige og ildelugtende. Strømpernes antibakterielle funktioner sikrer dig, at der ikke dannes fodsvamp. Kombinationen af fugtige, varme tæer og en strømpe, der holder fugten inde, øger risikoen for at danne svamp.

Bambus strømper har naturlige fordele, som netop modarbejder sure tæer - der dannes ved ophobning af mange bakterier samme sted.

Ingen mærker efter brug

Med et par bambus sokker i hånden vil man med det samme opleve, hvor bløde strømperne egentlig er. Faktisk kan man sige, at jo blødere bambusstrømpen er, desto bedre kvalitet er den. Det, at bambusstrømperne er så bløde, gør det selvsagt utroligt behageligt at have strømper på. Strømperne har ingen sømme, og man får ikke den velkendte “strømpekant” efter brug, som kan være et resultat af et dårligt blodomløb, diabetes eller bare meget stramme strømper.

Produktion af bambus strømper er bæredygtig

Vælger man at købe bambus strømper, er der gode muligheder for at vælge økologisk. Fremstillingen af bambus er relativt miljøvenlig, fordi bambusplanten vokser hurtigt, selv uden brug af fremmende gødning. Hvis du ønsker at træffe miljørigtige valg, så kan det være værd at overveje, om bomuldssokkerne skal skiftes ud med bambus sokker.

På hjemmesiden MindTheTrash.dk kan du finde ressourcekredsløbet for bambus strømper.

Ressourcekredsløbet for bambusstrømper er relativt bæredygtigt, fordi bambussen vokser hurtigt. Produktionen af bambusstrømper har både fordele og ulemper, og en af de største fordele er, at farvestoffet, som for eksempel gør strømpen sort, optages bedre i bambus end i bomuld, hvilket gør proceduren mere bæredygtig. Grunden til at bambus strømper vokser så hurtigt uden brug af kemikalier er, at bambussen indeholder et stof, som gør, at bambussen er resistent overfor angreb fra skadedyr.