Vaskepose ekstra stor 55x75cm

Vaskepose ekstra stor 55x75cm. Til gardiner, arbejdstøj, store kjoler og legetøj. Varenr. 641475
Vaskepose ekstra stor 55x75cm
DKK 97,00
På lager

Ekstra stor og kraftig vaskepose til de helt store sarte tekstiler. God til gardiner, duge, tæpper, kjoler og arbejdstøj.

Denne vaskepose måler 55x75 cm og samles med en snøre i toppen. Vaskenposen er i et kraftigt materiale og tåler centrifugering og temperaturer i vaskemaskinen op mod 95 grader.

Snøren gør det nemt at opbevare og hænge posen til tørre mellem vask.

Leveres i pose med 1 stk.

Tag en ekstra stor vaskepose med på rejse

Når du er væk hjemmefra, kommer du hurtigt væk fra dine vanlige rutiner og mønstre. Men hvis du tager vaskeposen med på rejse, kan du putte dit vasketøj direkte i den. Det gør det lettere, når du står et fremmed sted og ikke ved din egen vaskemaskine.

Og er I flere, der rejser sammen, kan I holde jeres tøj adskilt med poserne. Så er det let og hurtigt at dele op efter vask, fordi jeres tøj ikke er viklet ind i hinanden. På den måde kan I fortsætte afslapningen på ferien, uden at tøjvask forstyrrer.

Hvorfor skal du brug en ekstra stor vaskepose?

Alt tøj har godt af at blive vasket i vaskepose. Det slider mindre på tøjet, og du slipper for, at det kan hænge fast i vaskemaskinens tromle eller i andet tøj.

Når tøjet sætter sig fast og risikerer at blive ødelagt, er det typisk en lynlås eller en hægte fra en BH, der giver problemerne. Derfor er det en god idé at vaske tøj med hægter og lynlås i vaskeposer. 

BH'en kan sagtens være i en lille vaskepose, men det er sjældent, at cowboybukserne, arbejdstøjet eller kjolen med lynlås i ryggen kan. - Derfor er det godt med en stor vaskepose.

Du kan se vores forskellige vaskeposer her.

Se også vores gudie til, hvordan du fjerner pletter fra tøj her.

Skån tøj og tekstiler

Hvis du vasker dit tøj i en ekstra stor vaskepose, vil du kunne forlænge dets levetid. For vaskeposen skåner dine sarte tekstiler. Har du en tynd strik, der let kan løbe en tråd på, en top med perler og sten eller en blondebluse, kan vaskeposen beskytte de særligt sarte beklædningsgenstande under vask.

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis dine dyre strikbluser, gardiner eller tæpper bliver ødelagt i vaskemaskinen. Derfor er en vaskepose en billig løsning, der kan redde dig fra ærgerlige ødelagte tekstiler.

Faktisk kan vaskeposen også vise sig at spare dig for endnu flere penge end udgiften til en ny strik. Lynlåse og andre metalgenstande kan, hvis uheldet er ude, ødelægge din vaskemaskine. Og så står du pludselig med en stor omkostning til en ny maskine. Så er det trods alt mere overkommeligt at smide tøjet i en vaskepose.

Vask legetøj i vaskepose

Den ekstra store vaskepose er god til større mængder tøj og store tekstiler. Men den kan også bruges til at holde dine børns legetøj rent, så den gode hygiejne opretholdes.

Du kan vaske bamser og andre tekstiler fra børneværelset i posen. Bamser og andre tøjdyr har ofte fine detaljer, knapper og øjne, som let kan falde under en centrifugering i vaskemaskinen. Men med den ekstra store vaskepose kan du smide de fleste af børnenes tøjdyr i vaskemaskinen på en gang og være sikker på, at de både har øjne og detaljer, når de kommer ud af maskinen igen. 

Vælger du en noget mindre vaskepose, kan du samtidig bruge den til at opbevare dit barns favorit legetøj i, når I er på tur elelr ferie. Når i kommer hjem, kan hele posen med legetøjet i komme sammen i vaskemaskinen. 

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.