Sengetøj til lang dyne - 140x220 cm.

Varenr. 935247
Sengetøj til lang dyne - 140x220 cm.
Sengetøj til lang dyne - 140x220 cm.
Sengetøj til lang dyne - 140x220 cm.
Sengetøj til lang dyne - 140x220 cm.
Sengetøj til lang dyne - 140x220 cm.
Sengetøj til lang dyne - 140x220 cm.
DKK 787,00
Vælg farve
På lager

Sengetøj i økologisk bambus er blødt og temperaturrenegulerende, så du sover så godt som muligt. Bambussengetøj føles først og fremmest blødt og behageligt, så du slapper af.

Bambus hjælper mod nattesved, allergi og eksem

Det kan lyde lidt mystisk med bambussengetøj, for hvad er det egentlig? Sengetøj i bambus er stadig relativt nyt på det danske marked: men det er er noget af det bedste, du kan sove i. Og det gælder især, hvis du som så mange andre har udfordringer med ture med nattesved eller med allergi eller eksem.

Samtidig har sengetøj med bambus anti-bakterielle egenskaber og god temperaturstyring. Og det giver de helt ideelle forhold for dig, der har en tendens til at svede om natten.

Her kan du se nogle af grundene til, at du skal sove i bambus sengetøj:

  • Bambus hjælper dig med at regulere din kropstemperatur, fordi det er 2-3 grader koldere end bomuld i varmt vejr, og samtidig meget varme i koldt vejr.
  • Bambus hjælper dig mod nattesved, fordi det suger fugt 7 gange bedre end bomuld og transporterer fugten væk fra din krop, så du ikke vågner med klamt sengetøj.
  • Bambus er naturligt antibakterielt. Det hjælper dig mod, at der bliver udviklet bakterier, som kan genere din krop.
  • Sengetøj i bambus holder sig blødt lig meget, hvor tit, det bliver vasket.
  • Dyrkning af bambus belaster ikke miljøet på samme måde som bomuld. 

Pakken til dobbeltdyne indeholder:

  • Hovedpudebetræk i målet 50x60cm.
  • Dynebetræk i målet 140x220cm.

Du kan se hele vores udvalg af bambussengetøj her.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.