Contigo drikkeflaske i plast - Ashland

Varenr. 659810
Contigo drikkeflaske i plast - Ashland
Contigo drikkeflaske i plast - Ashland
Contigo drikkeflaske i plast - Ashland
Contigo drikkeflaske i plast - Ashland
DKK 190,00
Vælg farve
På lager

Her er den gode og praktiske måde at få noget koldt at drikke i skolen, mens du træner, studerer, arbejder eller kører bil.

Spildfri og går i opvaskemaskinen

Det er Ashland drikkeflasken i plast, som er velegnet til både børn og voksne og også har det fint med en tur i opvaskemaskinen. Når du trykker på knappen, springer drikketuden frem, og når du er færdig, trykker du tuden ned igen, så den er beskyttet mod snavs og ikke kan spilde. - Du kan lade den ligge løst på bilsædet eller i tasken, for den er 100% spildfri og meget robust.

Den kan klikkes fast på fx en taske med carabine hagen i toppen. - Hagen gør den praktisk til blandt andet gåture og til skolebørn, som på den måde får drukket mere vand i løbet af dagen.

Fakta om Contigo Ashland drikkedunk: 

  • Kan rumme 720 ml
  • Den er 26,3 cm. høj og har en diameter på 7,6 cm.
  • Fri for de sundheds- og miljøskadelige stoffer BPA, PVC og phftalater 
  • Den kan gå i opvaskemaskinen
  • Den har håndtag med carabine greb
  • Den har patenteret AUTOSPOUT® teknologi, der beskytter mod snavn og gør det let at drikke af den
  • Den kan låses, så den ikke kan spilde
  • Den er meget robust

 

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.