Sømløs top til piger

Top uden syninger, mærker og sømme til sensitive piger. Varenr. 653608
Sømløs top til piger
DKK 80,00
Vælg størrelser
På lager

Top til piger fra Smart Knit Kids. Toppen er uden sømme, mærker og syninge. Det gør den fantastisk til sensitive børn og til andre, der går op i, hvordan tøjet sidder, og om det generer huden.

Toppen er rundstrikket i en særdeles høj kvalitet, den er tæt, blød og meget behagelig at have på.

Størrelserne svarer til:

S 4-5 år

M 6-8 år

L 10-12 år

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.