Shapewear strømpebukser

Jeg siger det bare: De er geniale! Varenr. 652688
Shapewear strømpebukser
Shapewear strømpebukser
Shapewear strømpebukser
DKK 337,00
Vælg størrelse
På lager

Shapewear strømpebukser, der giver flad mave, faste lår og løfter numsen

Her får du elegante strømpebukser og en effektiv shapewear trusse i et. Shaping Tight fra Trinny & Susannah giver flad mave, faste lår og løfter numsen, så du får fastere former samtidig med, at kjolen bare sidder bedre og du helt kan slippe følelsen af, at du skal trække maven ind.

Shaping tight giver dig:

  • Fladere mave
  • Fremhævet talje uden at føles snæver
  • Smallere lår
  • Løftet bagdel
  • Flotte ben

Shaping tight er også anti statisk, så din kjole eller nederdel sidder pænt og ikke kravler op.

Du skal vælge den størrelse, du normalt bruger i tøj. Shapewear effekten bliver ikke forbedret ved at tage et nummer mindre.

Størrelserne i det shapewear, du finder på Faktiskpraktisk er sådan her:

S = 36-38

M = 40-42

L = 44-46

XL = 48-50

2XL = 52-54

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!
Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.
Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.