Rød natkjole i økologisk uld og silke - fra Engel Natur

Varenr. 1361659
Rød natkjole i økologisk uld og silke - fra Engel Natur
DKK 537,00
Vælg størrelse
På lager

Natkjolen her i økologisk uld og silke er til dig, der har sensitiv hud, let sveder eller fryser om natten eller simpelthen bare sætter pris på at mærke blødt og lækkert stof mod din hud. 

Det er ren nydelse at have natkjolen på. Den falder flot og blødt og samtidig hjælper den dig med at holde en behagelig kropstemperatur. Det skyldes blandingen af uld og silke, der har naturlige temperaturregulerende egenskaber, så det føles varmt, når din krop er kold og svalende, når du har det for varmt.

Vi har natkjolen i cheriserød og i støvet gråbrun.

Hjælp til dig, der har sensitiv hud

Naturmaterialerne uld og silke hjælper, hvis du har tendens til, at din hud bliver irriteret og for eksempel bliver rød eller let får udslæt. 

Silke har naturligt bakteriehæmmende egenskaber, og det sammen med den bløde uld hjælper det også med at hodle temperaturen behagelig, så din hunikke får det for varmt og fugtigt. 

Og så er natkjolen simpelthen bare vildt behagelig at have på! Så du kan roligt tage den på i rigtig god tid, inden du skal i seng :-)

Materiale:

  • 30 % silke
  • 70 % økologisk uld

Vaskeanvisning:

Materiale med uld og silke skal håndvaskes eller vaskes på uldprogram i vaskemaskinen.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.