Rød natkjole i økologisk uld og silke - fra Engel Natur

Varenr. 1361659
Rød natkjole i økologisk uld og silke - fra Engel Natur
-24%
DKK 537,00
DKK 407,00
Vælg størrelse
3 på lager

Natkjolen her i økologisk uld og silke er til dig, der har sensitiv hud, let sveder eller fryser om natten eller simpelthen bare sætter pris på at mærke blødt og lækkert stof mod din hud. 

Det er ren nydelse at have natkjolen på. Den falder flot og blødt og samtidig hjælper den dig med at holde en behagelig kropstemperatur. Det skyldes blandingen af uld og silke, der har naturlige temperaturregulerende egenskaber, så det føles varmt, når din krop er kold og svalende, når du har det for varmt.

Vi har natkjolen i cheriserød og i støvet gråbrun.

Sov godt uden svedeture

Det rigtige nattøj kan hjælpe dig med at få en god nats søvn uden at fryse eller svede. Det kan også hjælpe dig med at holde allergi og eksem nede.

Nattøj kan være fremstillet i mange forskellige materialer, og de mest almindelige er bomuld, nylon og silke. Materialet er vigtigt, fordi din krop skal ligge helt tæt på nattøjet i mange timer nat efter nat.

Hjælp til dig, der har sensitiv hud

Naturmaterialerne uld og silke hjælper, hvis du har tendens til, at din hud bliver irriteret og for eksempel bliver rød eller let får udslæt. 

Silke har naturligt bakteriehæmmende egenskaber, og det sammen med den bløde uld hjælper det også med at hodle temperaturen behagelig, så din hunikke får det for varmt og fugtigt. 

Og så er natkjolen simpelthen bare vildt behagelig at have på! Så du kan roligt tage den på i rigtig god tid, inden du skal i seng :-)

Materiale:

  • 30 % silke
  • 70 % økologisk uld

Vaskeanvisning:

Materiale med uld og silke skal håndvaskes eller vaskes på uldprogram i vaskemaskinen.

Du kan læse mere om Engels produkter på deres hjemmeside.