Content protected by Whocopied.me

Magisk

Hvorfor krystaller på Faktisk Praktisk? 

Fordi de er geniale og virkelig praktiske. Jeg bruger dem meget. Vi har krystaller de fleste steder i huset, både soveværelset, badeværelset, børneværelser, køkken og stuen. Jeg synes de er smukke, og bare det at kigge på dem, gør mig (oftest) i godt humør. De er (de små lommesten) også virkelig gode at have i lomme, hvis man skal til et arrangement/jobsamtale eller andet, som kan gøre en nervøs. Det at have en lille krystal i lommen, som man kan nulre, kan virkelig virke beroligende. Velkommen til den magiske del af Faktisk Praktisk, jeg håber du vil tage godt imod den.  

 

 


At vælge den rigtige krystal: 

Hvis vi vælger krystaller, fordi vi har læst, at de kan hjælpe os med en specifik ting, så er det vores ego, som vælger krystallen. Det skal vi væk fra. Vi skal ind i vores hjerter og vælge med hjertet. Når du gør det, så får du præcis den krystal, som du har brug for.  

Hvordan vælger du så med hjertet? Jeg indrømmer, det kan være svært, men jo mere du øver dig, jo bedre bliver du. Kig på en krystal, luk øjnene og mærk efter. Spørg evt. dig selv, om det her er den rigtige krystal for dig. 


Krystaller kan være praktiske at have af flere grunde. Her er nogle af de mest almindelige: 

  
  

Meditation og mindfulness:  

 • Krystaller bruges ofte som hjælpemidler under meditation og mindfulness-praksis. De kan fungere som fokuspunkter og hjælpe med at fordybe sig i en tilstand af ro og indre balance. 

 •   
   

Dekoration og æstetik:  

 • Krystaller kommer i en bred vifte af farver, former og størrelser, hvilket gør dem til smukke dekorative genstande. De kan tilføje et strejf af naturlig skønhed til ethvert rum og skabe en beroligende atmosfære. 

 •   

Spirituel udvikling:  

 • Krystaller anses ofte for at have en spirituel betydning og kan bruges til at støtte spirituel vækst og forbindelse. Mange mennesker bruger krystaller i deres spirituelle praksis, såsom ritualer, ceremonier eller som amuletter og symboler. 

 •  

Positiv energi og beskyttelse:  

 • Nogle mennesker tror på, at krystaller kan absorbere negativ energi og fremme positiv energi og beskyttelse. De kan anvendes til at rense og afbalancere energien i et rum eller omkring en person. 

 •  

Helbredende egenskaber:  

 • Mange mennesker tror, at krystaller har helbredende egenskaber og kan bidrage til at balancere energi og forbedre velværet. Visse krystaller siges at lindre stress, fremme afslapning, forbedre søvnkvaliteten eller øge fysisk og mental styrke. 

  

Det er vigtigt at bemærke, at selvom mange mennesker finder krystaller nyttige på forskellige måder, er der ingen videnskabelig konsensus om deres effektivitet ud over deres æstetiske og symbolske værdi. Det er altid vigtigt at undersøge og danne din egen mening, når det kommer til alternative terapimetoder og praksisser. 


Krystaller er en stor del af min hverdag, jeg synes de er fantastiske og derfor skal de selvfølgelig også på shoppen. Det er vigtigt at pointere, at der ikke er videnskabelig evidens for deres virkning. Jeg anbefaler heller ikke specifikke krystaller til sygdomme –kontakt altid din læge hvis du er syg.