Japansk røgelse

Røgelsespinde er til, når du har brug for at forvandle hverdagens trivielle handlinger til små magiske øjeblikke. Varenr. 2568306
Japansk røgelse
Japansk røgelse
Japansk røgelse
Japansk røgelse
Japansk røgelse
Japansk røgelse
DKK 40,00
Vælg variant
På lager

Japansk røgelse

Fra firmaet Nippon Kodo og er et af de populæreste mærker på markedet og ikke uden grund. Nippon Kodos historie går helt tilbage til 1575 og de fremstiller noget af de fineste og mest eksklusive røgelser i verden. Ka FU serien er en lille røgelse serie på 5 forskellige dufte, som ikke ryger! Lige når man har tændt røgelsespinden ryger den ganske lidt, men ellers står den bare og gløder og renser og dufter fantastisk.

Røgelse kan være med til at forvandle trivielle dagligdags gøremål til små øjeblikke af mindfullness. Du kan fx bruge røgelse når du sidder og arbejder ved computeren, når du dyrker yoga og mediterer, til romantiske øjeblikke, til en god start på dagen, rengøring, hygge med venner/familien og andre situationer hvor du ønsker at nyde livets øjeblikke.  

Jeg har 5 forskellige dufte:

Aqua: Som dufter af vand. 

Daphne: Dufter af små blomster og giver en følelse af forår. 

Hinoki: En meget fin og delikat duft af nåletræ. 

Lavender: Dufter af en mild sommervind igennem en have fuld af lavendler. 

White plum: En fin duft som blommetræets hvide blomster. 

 

Hvordan røgelses pinde bruges: Sæt ild til den ene ende af pinden, pust ud efter 1 - 2 sek, så der kun er en fin glød tilbage. Put derefter pinden ned i den medfølgende holder, placere den på en underkop eller ligende og placere den lidt fra hvor du opholder dig. Slap af og nyd den fine duft der spreder dig. 

 

Der er 50 pinde i en ænske inkl en lille holder til pinden. Længde på pinden er ca 14 cm og der er ca 25 min brændetid.