Børnestrømper uden søm - lyserøde

Varenr. 951014
Børnestrømper uden søm - lyserøde
Børnestrømper uden søm - lyserøde
DKK 47,00
Vælg størrelse
På lager

Lyserøde børnestrømper uden søm og elastik. Strømperne er lavet til børn, der føler sig generet af sømme og elastik i det tøj, de har på direkte mod huden.

Farve: ​Strømperne her er i en støvet lyserød, som er meget populær hos de små piger.

Materiale: Strømpen er lavet i økologisk bomuld. Der er tilsat en smule polyamid og lycra for at give elasticitet og gøre strømpen mere behagelig at have på. Strømperne forebygger svedlugt og svamp, som små fødder ellers nemt kan få problemer med. De er vævet på en måde, der gør, at de slutter godt fast om foden og ikke glider ned, selv om de ikke strammer og generer.

Størrelser: 27-29, 30-32 og 33-35.

Strømperne kan vaskes på 60 grader i vaskemaskinen, og de går også fint i tørretumbleren.

Med de sømløse stømper her slipper du for at skulle ud i lange forhandlinger for at få strømper på om morgenen, for at rode vasketøjskurven igennem for at finde de eneste par strømper, hun vil gå med, og for at vende vrangen ud på strømperne, for at de kan komme på.
Følsomme og sensitive børn har brug for at have tøj og ikke mindst strømper, som ikke generer og forstyrrer dem i hverdagen, for der skal være fokus på leg og læring. Derfor er det godt at vælge strømper, som er uden sømme og elastik. 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.