Content protected by Whocopied.me

Børnestrømper uden søm - lyserøde

Bløde og sømløse strømper i flot lyserød Varenr. 951014
(4 stjerner, baseret på 25 anmeldelser)
Børnestrømper uden søm - lyserøde
Børnestrømper uden søm - lyserøde
DKK 47,00
Vælg størrelse
På lager

Lyserøde børnestrømper uden søm over tæerne og elastik. Strømperne er lavet til børn, der føler sig generet af sømme og elastik i det tøj, de har på direkte mod huden.

Farve: ​Strømperne her er i en støvet lyserød, som er meget populær hos de små piger.

Materiale: Strømpen er lavet i bomuld. Der er tilsat en smule polyamid og lycra for at give elasticitet og gøre strømpen mere behagelig at have på. Strømperne forebygger svedlugt og svamp, som små fødder ellers nemt kan få problemer med. De er vævet på en måde, der gør, at de slutter godt fast om foden og ikke glider ned, selv om de ikke strammer og generer.

Strømperne har narturligvis en syning over tæerne, da den ellers blot vil være et åbent rør. Hver løkke er enkeltvis syet sammen, så der ikke er nogel generende tydelig søm, tidligere kaldte man det at den var håndketlet, i dag kalder man det sømløs. Der vil derfor også være en lille knude i hver side sv.t lilletå og storetå, da syningen ellers vil gå op. Heldigvis er det de færreste børn, som mærke denne lille knude. 

Størrelser: 27-29, 30-32 og 33-35.

Vask: Strømperne kan vaskes på 40 grader og kan tumbles på lav varme (obs de kan krympe en smule ved tumbling, da de er i bomuld). Vi anbefaler at lufttørrer dine strømper, for at passe bedst muligt på dem og på miljøet. 

Hvordan får du mere ro om morgenen?

Med de sømløse stømper her slipper du for at skulle ud i lange forhandlinger for at få strømper på om morgenen, for at rode vasketøjskurven igennem for at finde de eneste par strømper, hun vil gå med, og for at vende vrangen ud på strømperne, for at de kan komme på. 

Hvad er vigtigt med tøj til sensitive børn?

Følsomme og sensitive børn har brug for at have tøj og ikke mindst strømper, som ikke generer og forstyrrer dem i hverdagen, for der skal være fokus på leg og læring. Derfor er det godt at vælge strømper, som er uden sømme og elastik. 

Hvordan vasker du børnestrømperne?

Strømperne kan vaskes på 40 grader i vaskemaskinen, og de går også fint i tørretumbleren, på lav varme.
Når du køber 4 par eller mere i samme farve, er prisen kun 39 kr pr par - du sparer dermed 8 kr pr par.
Er dit barn vokset ud, af vores børnestrømper, kan jeg i stedet anbefale, vores IQ SOX BASIX: 6 par kvalitets bambusstrømper, de fåes fra str 33-36 og op til 45-48


Anmeldelser

Dette produkt har fået 4,00 stjerner ud af 5 mulige


Rigtig lækre strømper men meget små i størrelserne.

Givet af Kristina Kjær d. 06.05.2024


Rigtig lækre strømper men meget små i størrelserne.

Givet af Kristina Kjær d. 06.05.2024


Det er et fantastisk produkt! Min datter har ikke gået med strømper grundet søm ved tæerne, efter vi har købt disse så går hun ikke i andet. Jeg har helt klart anbefale dem til alle.

Givet af Sandra d. 27.01.2024


Min datter er utrolig glad for dem. Med de her sokker er hun blevet glad for at tage sokker på, de forstyrre overhoved ikke.

Givet af Rebecca Rose d. 18.01.2024


Givet af Krista d. 30.12.2023