Køletaske, der holder maden frisk

Varenr. 891611
Køletaske, der holder maden frisk
DKK 257,00
På lager

PACKIT køletasken holder din mad og drikkevarer kolde i op til 12 timer. Du putter køletasken i fryseren, hvor den indbyggede gel, der er i siderne, bliver kølet ned, så tasken er klar til at holde maden kold. Tasken er blød og det gør den nem at folde og passe ned i tasken, cykelkurven eller fx et handskerum.

Frisk mad lige hvor du vil have den

Med PACKIT kan du have frisk mad med i skoven, skolen, på arbedje og på turen. Det kan given en masse hyggelige oplevelser sammen med venner og familie og samtidig gør køletasken det nemmere at spise sundt, når der er frisk mad med, og du ikke skal i kiosken eller en tur ind til bageren, når sulten melder sig.

Facts om PACKIT køletasken:

  • Den holder mad og drikkevarer kolde i op til 12 timer.
  • Du lægger den i fryseren, inden du skal bruge den.
  • Det er indbygget gele i siderne og de fungerer som bløde fryseelementer.
  • Der er en lomme med plads til en vandflaske, bestik eller servietter.
  • Den har et spænde, som gør det let at sætte den fast på fx skoletasken.
  • Den kan let vaskes af med en klud og opvaskemiddel.
  • Den lukkes med lynlås.
  • Den er fri for skadelige stoffer som PVC-, BPA- og phthalater.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.