Content protected by Whocopied.me

Højtaljet blød trusse uden sømme i sort- med blonder

Naomi & Nicole Boy Short med blonde i sort, model 166. Varenr. 2179911
(5 stjerner, baseret på 5 anmeldelser)
Højtaljet blød trusse uden sømme i sort- med blonder
Højtaljet blød trusse uden sømme i sort- med blonder
DKK 169,00
Vælg størrelser
På lager

Naomi & Nicole Boy Short trusse med blondekant

Træt af trusser der kravler op og hvor man kan se trussekanten gennem dit tøj? Det sker ikke med disse højtaljede og meget bløde trusser fra Naomi & Nicole.

Med denne skønne model Boy Short Trusse fra Naomi og Nicole, får du en lækker og dejlige mikrofiber trusse, der går lige tilpas højt op i taljen, har gode brede sider og så sidder den bare fantastisk. Denne tynde mikrofibre trusse er så let og fin i stoffet, at du slet ikke mærker, at du har den på. Underbuksen er lavet i et meget blødt og åndbart materiale og der er en blød bred blonde i taljen.

Er du vant til at gå i almindelige bomuldstrusser eller blondetrusser, så kan du godt glæde dig til at få en microfiber trusse uden sømme på. Når du først har prøvet at have dem på, så bliver det dine fortrukne yndlingspar. Faconen er smart og moderne men den er også perfekt, for den bliver siddende præcis hvor den skal uden at kravle op bagi, hvilket kan være utrolig irriterende ved almindelige underbukser.

Fordele

·        Blød

·        Elastisk

·        Uden sømme

·        Kravler ikke op bagi

·        Blød silikonekant

·        Perfekt pasform

·        Højtaljet

·        Brede sider

·        Usynlig

Meget praktisk til sport yoga, samt under tyndt og fint tøj.

En ekstra skøn detalje ved Boy Short i sort er Wonderful Edge i trussekanten: Wonderful Edge kalder man de meget små og helt flade riller silikonebånd, der holder trussen godt på plads hele dagen - også under hele festen. Med andre ord så sørger Wondeful Egde for, at trussen bliver siddende hvor den skal uden at man kan se den flade bløde silokone.

I benudskæringen på Boy Short er der også en helt fin tynd silokonekant indvendigt, som gør at trussen ikke kravler op,- også ved mere krævende aktiviteter som ved sport. Så i modsætning til en almindelig underbuks der kravler op når du skal ud og løbe, så sørge den fine silikonekant for at denne underbusk ikke kravler op eller ruller.

Boy Short Trussen Sort er lavet som en Invisible trusse med helt ”flade sider” Det vil sige, at under dit tøj vil man ikke kunne se en underbuksekant hverken foroven eller på baller/lår – heller ikke selvom du har helt fint stof på som ved tynde bukser, silkekjoler m.m.

Naomi & Nicole er et verdenskendt shapewear brand fra USA. Det har mange tusindvis af trofaste brugere, fordi både pasform og materialer er i top. Boy Short dametrusse er deres bestseller inden for underbukser.

Boy Short Sort sømløs underbuks med Wonderful Edge er til alle kvinder der vil have underbukser på, men som ikke har lyst en underbuks der kravler op bagi eller som kan ses under tøjet. Modellen er også til dem der kan lide at dyrke sport, hvor man godt ved hvor irriterende det er, når undertøjet kravler rundt f.eks. når man løber eller forsøger at dyrke en afslappende Yoga. Det er en slidstærk luksusunderbuks du bliver fuldstændig afhængig af.

Information om materialer

·        Nylon (83 %) og

·        Elastan/Spandex (17 %)

·        Trusserne har 100 % bomuld i skridtet

Stoffet er tyndt, fint let og elastisk og bliver ikke slasket og mister facon i løbet af dagen. Dametrussen er lavet af gode stærke materialer og derfor kan den både klare almindelig vask samt en let tur i tørretumbleren. Se eventuelt anbefalet vaskeanvisning. 

Modellen hedder Lace Trim Boy Short og har nummeret A166-1.

Farve

Sort

Model Boy Short fås også i en nude. Nude Boy Short er perfekt under tøj i lyse farver som et par hvide bukser, lyse sommerkjoler og lignende hvor underbuksen er helt usynlig.

Størrelser

Fås i størrelserne small, medium, large og X-large. Er du i tvivl om størrelsen, så kan du se vores størrelsesguide her.

(Hvis en størrelse er udsolgt, skaffer vi den hurtigt hjem igen) Er du i tvivl om vores størrelser, så kontakt os på mail eller telefonisk. Vi har altid tid til at hjælp.

Vaskeanvisning Boy Short Trusse

Du kan vaske dem normalt i vaskemaskinen med varmt vand og de kan også gå en tur i tørretumbleren på lav eller middel varme. Følg altid producenternes vaskeanvisninger for de enkelte produkter.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.Anmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


De sidder perfekt, mine nye favorit trusser

Givet af Tina d. 06.10.2023


Sidder perfekt. Super kundesupport.

Givet af Hanne Fode d. 17.11.2022


Har købt dem før og er meget glad for dem. De er så dejlige at have på.

Givet af Birthe d. 16.10.2022


Sidder godt og bliver hvor de skal

Givet af Majbritt d. 13.12.2021


En meget lækker trusse som sidder super godt.

Givet af Dorte d. 04.10.2021