Bløde hipster trusser fra Naomi & Nicole model A143

Varenr. 988026
Bløde hipster trusser fra Naomi & Nicole model A143
Bløde hipster trusser fra Naomi & Nicole model A143
DKK 127,00
Vælg størrelser
På lager

Den mest solgte dametrusse

Hipstertrusser er de seneste år blevet den mest solgte model i dametrusser. Det er blandt andet, fordi de er mere behagelige at have på end g-strengs trusser. Og med det meget bløde stof, der er brugt til  trusserne fra Naomi & Nicole, er de ekstra behagelige.

Farve: Sort.

Trusserne har en kile af 100% bomuld i skridtet.

Trusserne er i størrelserne: small, medium, large og X-large

Kanterne på trusserne er helt uden sømme, og sammen med det tynde og bløde stof gør det at du næsten ikke mærker, du har trusserne på. Samtidig har trusserne har usynlige kanter - så du kan ikke se på tøjet, hvor trusser går til.

Materialer:

Nylon 83%

Elastan 17% - spandex

Stofffet ved skridtet: 100% bomuld

De fordele får du med trusserne:

  • De bliver, hvor de skal, lige meget hvor meget du træner og bevæger dig
  • De er bløde og meget, meget komfortable
  • De har ikke sømkanter og derfor er de usynlige under dit tøj
  • Du kan vaske dem i vaskemaskinen med varmt vand
  • De fylder ingenting, når du pakker dem til ferie eller en weekendtur 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.