Blød top med blonde i farven mink

Varenr. 1280198
Blød top med blonde i farven mink
Spar 50,00
DKK 147,00
DKK 97,00
Vælg størrelser
På lager

Blød og elegant top med blonde 

Læker og blød top produceret i materialet modal, som er udvundet af cellulosefibre fra bøgetræer. Modal er et super blødt og elastisk materiale, som indeholder antibakterielle egenskaber, der opsuger væske og sved bedre end bomuld, og så krymper det ikke. 

Den flotte og velsiddende top fra Blackspade kan bruges under skjorter, bluser, kjoler og t-shirts – eller som en fin sommertop. Du vil hurtigt opdage, at det lækre materiale er blødt og behagelig mod huden, og at toppen holder sin pasform og kvalitet længe. Toppen er et godt og bæredygtigt køb i gode materialer til en fornuftig pris.

Blondetop fra Blackspade i modal

Modal er et mindre kendt materiale, som har mange gode egenskaber. Modal blev opfundet i Japan i 1951, hvor man fandt ud af at lave stoffet af cellulosefibrene fra bøgetræer.

Det har en antibakteriel effekt, hvilket gør det velegnet til undertøj, sportstøj og yogatøj. Køber du undertøj lavet i modal, er du sikker på et langtidsholdbart køb: Modal er utroligt slidstærkt, holder godt på farven vask efter vask, og det krymper ikke. De produkter, vi har fra Blackspade i modal er ØKO-TEX certificeret og testet for skadelige stoffer.

Nogle af de særlige egenskaber ved Modal er, at det ikke krymper i vask, at det holder rigtig godt på både farve og pasform og at det er godt til at suge fugt fra huden. Det er netop de egenskaber, der gør modal materialet til et godt valg til undertøj, som skal blive ved med at sidde pænt på kroppen, holde på farverne, så det ikke ser "forvasket" ud og kunne opsuge sved fra huden, uden at det føles vådt. 

Toppen i farven mink er lavet af:
94% modal
6% elastan  

Se matchende trusser fra Blackspade i farven mink her: