Højtaljet blød trusse uden sømme - sort

Naomi & Nicole Boy Short dametrusser i lækker microfiber Varenr. 645796
Højtaljet blød trusse uden sømme - sort
Højtaljet blød trusse uden sømme - sort
DKK 127,00
Vælg størrelser
På lager

Er du træt af trusser, hvor man kan se kanten gennem dit tøj, og som kravler op bagi? Det sker ikke med disse højtaljede og meget bløde trusser fra Naomi & Nicole.

Farve: Sort.

Trusserne har 100% bomuld i skridtet.

Fås i størrelserne small, medium, large og X-large
(og hvis en størrelse er udsolgt, skaffer vi den hurtigt hjem igen).

Trussekanterne er helt uden sømme, og derfor er modellen både meget behagelig at have på, samtidig med at trusserne har usynlige kanter - du kan ikke se på tøjet, at du har trusser på.

En anden mindst lige så skøn detalje er Wonderful Edge i trussekanten: det er små riller silikonebånd, der holder trussen godt på plads hele dagen - og under hele festen. Med andre ord: Wondeful Egde sørger for, at trussen bliver siddende, hvor den skal. 

Naomi & Nicole er et verdenskendt shapewear brand fra USA. Det har mange tusindvis af trofaste brugere, fordi både pasform og materialer er i top. Ud over deres shapewear er bestseleren disse højtaljede sømløse dametrusser.

Information om materialer

Nylon (83%) og elastan (17%) - spandex.

Stoffet ved skridtet: bomuld (100%).

Du kan vaske dem normalt i vaskemaskine med varmt vand og de kan også gå en tur i tørretumbleren på lav eller middel varme.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.