Bambus sengetøj 200x220 cm

Blødt, temperaturregulerende sengetøj i 100 % økologisk bambus Varenr. 682868
Bambus sengetøj 200x220 cm
Bambus sengetøj 200x220 cm
Bambus sengetøj 200x220 cm
Bambus sengetøj 200x220 cm
Bambus sengetøj 200x220 cm
DKK 947,00
Vælg farve
1 på lager

Bambus til dobbeltdynen på 200x220 cm

Blødt bambussengetøj i 100 % økologisk bambus i den bedste stofkvalitet, der er på markedet. Sengetøj til dobbeltdyne i tempetraturregulerende bambus. Med dette sæt kan I ligge tæt under samme dyne uden at svede.

Det kan måske lyde lidt mystisk med bambussengetøj, for hvad er det egentlig? Sengetøj i bambus er stadig ret nyt på det danske marked, men det er noget af det bedste, du kan sove i overhovedet. Og det gælder især, hvis du som så mange andre har udfordringer med ture med nattesved eller med allergi og eksem.Farve: Vælg mellem klassisk hvid, lys klar blå og oatmeal.
Størrelse hovedpuder: 50x60 cm.

Størrelse dyne:200x220 cm. Indhold: Et dynebetræk og to hovedpudebetræk.

Vi har specialiseret os i sengetøj af bambus. Her er 7 grunde til at sove med bambussengetøj:

 1. Bambus hjælper dig med at regulere din kropstemperatur: Det er 2-3 grader koldere end bomuld i varmt vejr, og samtidig meget varmt, når det er koldt vejr.
 2. Bambus hjælper dig mod nattesved, fordi det suger fugt meget bedre end bomuld.
 3. Bambus er antibakterielt, så det hjælper dig mod, at der bliver udviklet bakterier, som kan genere din krop.
 4. Sengetøj lavet i bambus holder sig blødt vask efter vask.
 5. Vi bruger kun 100 % økologisk bambus.
 6. Dyrkning af bambus belaster ikke miljøet på samme måde som bomuld. 
 7. Og det vigtigste: Det er meget, meget blødt og behagelige at sove i!

Fakta om bambus

Mange mennesker med eksem eller allergiske hudsygdomme får lindret deres symptomer, når de sover i bambus sengetøj. Den særlige blødhed er rigtig god til personer med følsom hud.

Økologisk bambus transporterer fugt væk fra din krop, og det gør det behageligt at sove med. Bambus er varmeregulerende, køligt om sommeren og varmt om vinteren. 

Stoffet, vi får lavet vores sengetøj af, er luksuriøst og bæredygtig. Det er syet af 100 % bambus rayon. Det føles som bomuldssilke, så hvis du går efter miljøvenligt sengetøj, og samtidig vil have, at det er behageligt og har stil og holdbarhed, så er bambus sengetøj noget for dig.

Vores bambus sengetøj har en enestående kvalitet, som blandt andet skyldes en særlig vævning, beregnet til sengetøj. Det er meget blødt med diskret glans og smukke farver. Alle farvestoffer, der bliver brugt, er EU godkendt og Øko-Tex certificeret.

Vores bambus har en særlig vævning, der gør den blød og holdbar:

 • 300 i trådtæthed, men stoffet føles blødere end bomuld med en trådtæthed på 1000
 • 100 % bambus viskose fiber
 • Dyrket naturligt, fri for pesticider og kunstgødning
 • Silkeblød og 3 gange mere absorberende end bomuld – det er fantastisk ved nattesved
 • Naturligt antistatisk 

Mere fakta om bambus

Vores bambus tekstiler er lavet af Moso, Drage og Ci bambus. - Og det er ikke den slags bambus, som kæmpepandaer spiser.

Bambusplantens naturlige svampedræbende, antibakterielle egenskaber betyder, at det ikke angribes af skadedyr. Den bambus, vi bruger, dyrkes naturligt uden brug af pesticider eller kunstgødning.

Bambus stof er biologisk nedbrydeligt og allergivenligt. Det absorberer mere CO2 og producerer 35 % mere ilt end det samme område beplantet med træer.

Bambus er en type græs, der vokser meget hurtigt, og planterne klarer sig med udelukkende naturlig nedbør. Det er meget anderledes end bomuld, som kræver kunstvanding. Bambus høstes hvert 3. år, og så fornyer det sig selv. Der er ikke behov for at bruge kunstig gødning elelr at genplante.

Udbyttet fra bambus er 10 gange større end for bomuld. Så det en fuldt bæredygtig afgrøde.

Se mere bambussengetøj her.