Content protected by Whocopied.me

Træningselastik sæt

Når det skal være praktisk, skånsomt og effektivt at træne. Varenr. 2547514
Træningselastik sæt
Træningselastik sæt
DKK 225,00
På lager

Træningselatik sæt.

Dette træningselastik sæt er både virkelig praktisk, effektiv, skånsom og så er de virkelige nemme at komme i gang med at bruge. Du får du alt hvad du behøver for at komme i gang med styrketræningen. Der medfølger 4 træningselastikker bånd i henholdvis let, medium, hård og ekstra hård. Hver er elastik er ca 25 cm lang og de kommer i en praktisk lille nylon pose. Hver elastik bånd har sin egen smukke fave. Der medfølger desuden en lille guide (på engelsk), som viser og beskriver simple og effektive øvelser. Øvelserne er både for arme, skulder, core og ben.

Let svarer ca til 4 - 7 kg

Medium svarer ca til 7 - 9 kg

Hård svarer ca til 11 - 13 kg

Ekstra hård svarer ca til 13 - 18 kg

 

Brug af elastikkerne:

Det anbefales at lave 8-12 gentageler af øvelserne af 3 omgange. Mellem hver omgang bør du holde en kort pause på 10 - 15 sekunder. Hvis det bliver for nemt for dig, bør du vælge en hårdere elastik næste gang du træner. OBS du må ikke føler smerter under træningen. Husk at varme op inden du går i gang. Og hele tiden brug rolige og kontrollerede bevægelser. Der hvor elastikker virkelig giver noget, er "på tilbagevejen" af øvelsen, her er det meget vigtigt, at du holder igen og gør det langsomt.  

Posen med elastikker fylder ikke meget og er oplagt, at have med på forretningsrejer, ferier, på kontoret mv. Øvelserne er nemme at gå til, så du kan sagtens lave dem derhjemme på stuegulvet, på et hotelværelse, i haven eller hvor du nu lige er. 

 

Hvorfor bruge træningselastikker?

Det er så nemt at få trænet sin cardio hver dag via raske gåture, cykelture eller måske løb. De fleste af os glemmer desværre styrketræningen, af forskellige årsager. Fra 40 års alderen nedbrydes vores knoglemasse med op til 1% årligt. En af de bedste måder, at stykre din knoglemasse på, er via fysisk aktivitiet. Her er elastikkerne geniale, da de styrker dig og din krop skånsomt og effektivt. Du kan træne alle steder med dem og de er nemme at tage med på farten, da de ikke fylder meget.