Shewee - så kvinder kan stå op og tisse

Slip for at sidde på klamme toiletter. Stå op med en shewee. Varenr. 647161
Shewee - så kvinder kan stå op og tisse
Shewee - så kvinder kan stå op og tisse
Shewee - så kvinder kan stå op og tisse
Spar 30,00
DKK 157,00
DKK 127,00
På lager

Slip for ulækre toiletter

Med Shewee kan kvinder stå op og tisse lige så let og hygiejnisk som mænd.

Det er jo ikke altid, der er et toilet i nærheden. Og er der et offentligt toilet, kan det være rigtig ulækkert, så du slet ikke vil sidde på det. - Når du fx har en Shewee med på festival, på ferie, eller når du klatrer, sejler, står på ski eller er på vandretur, slipper du for at skulle bruge ulækre toiletter eller ned på hug og tisse i fx højt græs og brændenælder. Og du slipper også for insekterne og for tilskuere!  

Shewee er et rør, der er formet efter kvindekroppen. Når du har brugt den, så put den i en pose og så ned i tasken eller lommen. Den kan vaskes i hånden eller i maskinen og tåler op til 120 grader varmt vand. 

En god ting, at have med på festival, til koncert eller på turen!

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.