Content protected by Whocopied.me

Luksus sovemaske og hårelastik i silke

Varenr. 2312778
Luksus sovemaske og hårelastik i silke
Luksus sovemaske og hårelastik i silke
Luksus sovemaske og hårelastik i silke
DKK 237,00
1 på lager

Den perfekte gave til din veninde - eller til dig selv

Hvad kan den bedste sovemaske?

Den kan lukke lyset helt ude og den skal føles blød mod din hud. Samtidig så må den ikke tørre din hud ud og den skal kunne indstilles, så den ikke strammer om dit hovede. 

Du kan se den lige her! Den er syet i smaragdgrøn silke og har en blød elastik, der også er betrukket med silke. Og så følger der en scrunchie hårelastik med i samme farve silke. 

Den brede hårelastik betrukket med silke får en simpel helstehale til at se elegant ud. Og så er silken skånsom mod håret, fordi det hverken suger fugt fra håret eller knækker et, som spænder og hårelastikker ellers typisk gør.

Hvor stor er sovemasken og hårelastikken?

Masken måler 22 cm. i bredden og 11 cm. i højden. Elastikken på masken er 1,5 cm. høj, helt flad, så den føles behagelig mod huden. Elastikken er betrukket med samme farve silke som masken er. 

Silken er økologisk og har en vægt på 16 momme, som er det, man måler silke i.

Hvordan vasker du silke bedst?

Det kan vaskes i hånden eller i vaskemaskinen på et program, der er beregnet til uld og silke. Du skal ikke putte silke i tørretumbleren.

Masken leveres i et praktisk plastichylster, du kan bruge til at opbevare den i, når du ikke bruger den. Det gør det også let at have den med i tasken, når du er på tur. Der er også plads til hårelastikken i hylsteret.