Trøje fra Engel Natur

Varenr. 1361654
Trøje fra Engel Natur
DKK 259,00
Vælg størrelser
På lager

Denne trøje med lange ærmer og blonder fra Engel Natur er lavet i den blødeste blanding af silke og uld, og det gør den meget behagelig at have på. Og det gælder uanset, om du vælger at bruge den til nattrøje, til sport eller simpelthen til arbejde eller til at hygge rundt i derhjemme.

Hvad gør en trøje til en god trøje?

Du kan få trøjer og T-shirts i alle prisklasser og kvaliteter. Og det er bestemt ikke altid den dyreste, man skal vælge: Det kommer nemlig helt an på, hvad du skal bruge den til. Fx vælger jeg en billigere kvalitet - og også gerne en godt slidt trøje - når jeg skal i haven eller skal ordne noget praktisk i huset. Jeg har også en håndfuld trøjer, som er i en relativt billig og dårlig kvalitet, men som til gengæld er i en af de farver, som jeg bare elsker. 

På den måde er en god trøje eller den gode T-shirt mange ting alt efter situationen. Men skal du bruge trøjen tit og længe, så gør det en stor forskel at vælge en ordentlig kvalitet som den, du kan se her fra Engel Natur. Jeg købte selv min for 3 år siden, og jeg er stadig meget glad for den og bruger den tit.

Krav til den gode nattrøje

Det er ikke alle trøjer, der er lige gode at sove i. Der er først og fremmeste tre kvrav til en god nattrøje:

  • Alt nattøj og især en god nattrøje skal sidde ordentligt til, så du ikke kommer til at ligge på stof, der er foldet sammen og på den måde kan genere din krop. - Det lever trøjen her fra Engel Natur op til med sin gode pasform.
  • Det er også vigtigt, at din hud kan ånde og komme af med fugt, når du sveder. Og det gør lige knap halvdelen af alle om natten! - Her er trøjens blanding af uld og silke en stor hjælp, fordi det naturligt suger og fordeler fugt og hjælper med at regulere din temperatur.
  • Nattrøjen skal se ordentligt ud, så du kan åbne døren, hvis det ringer på og du kan føle dig godt tilpas, hvis du sover sammen med andre. - Det lever trøjen fra Engel Natur også op til. Faktisk er der mange af vores kunder, der først og fremmest bruger trøjen i løbet af dagen fx på arbejde. 

Materialer:

30 % silke og 70 % økologisk uld

Sådan vasker du den

Du kan enten håndvaske den eller vaske på uldprogrammet i vaskemaskinen. Vask den med lunkent vand og lad den hænge eller ligge og tørre. Brug uldvaskemiddel.