TIL KROPPEN

Her kan du få opstrammende shapewear undertøj og ekstra blødt sømløst undertøj, der giver dig en mere behagelig hverdag inderst inde.

Vil du have flad mave, så gå efter vores shapewear undertøj, der strammer op og samtidig er så behageligt, at du kan bruge det hver eneste dag.

Hvil i dig selv og få det bedre med din krop

Som voksen kvinde kan det være svært at have en krop, der nu ser lidt anderledes ud end da du var helt ung. Er du lige som mig heller ikke fan af de 5 kilo, der sidder på maven og får din kjole til at sidde lidt mystisk, så bør du læse med her. Nøglen til at have det godt med dig selv er at slutte fred med kroppen, som den er. Hvor svært det end lyder, så er jeg en stor fortaler for at arbejde aktivt med at hjælpe sig selv og andre til at være glade for den krop, man er født ind i – og du skal hverken sulte dig eller at betale dyre summer for at kommer under kniven …

Kroppen hjælper dig livet igennem

Kroppen er en fantastisk skabning, der følger dig igennem hele livet og former sig efter den livssituation du er i. Som teenager sidder alt stramt og man får brede hofter. Som gravid svulmer det hele lidt op og hjælper dig med at forme et andet menneske. Som voksen kvinde har kroppen sådan helt praktisk gjort, hvad den skulle, og derfor falder hormonproduktionen gradvist og giver svedeture og hud der ikke sidder så glat og stramt som før.

Find taljen frem og klæd dig godt!

Kender du Trinny og Susannah? Trinny og Susannah har i en årrække produceret programmer, hvor de hjælper til at finde en passende og smuk stil til kvinder med alle typer af kroppe. Målet for Trinny og Susannah er at vise, at selvom man har lidt ekstra på sidebenene, kan man altid finde tøj, der komplimenterer kroppen. Blot at se programmerne kan give dig masser af inspiration til tøj der slanker.

Synes du ikke rigtigt, at du kan se taljen længere, eller er ballerne lige lidt for slappe? Ballerne kommer ikke op at sidde samme sted, som de har gjort, medmindre du træner vildt, og derfor kan det være, at du skal finde andre løsninger. Én af løsningerne er selvfølgelig at få gode råd og vejledning fra en professionel f.eks. i en tøjbutik. En anden løsning er f.eks. at bruge shapewear under dit andet tøj.

Er du stadig utilfreds med din krop?

Det kan være svært at slutte fred med en krop. Men du kan hjælpe kroppen med at få formerne frem igen – de rigtige former. Shapewear er de seneste år blevet utroligt anerkendt herhjemme og kan købes overalt i undertøjsbutikker, men selv om shapewear kan gøre din silhuet mere stram, så er det afgørende, at det er en god kvalitet, du vælger og at det samtidig med, at det er effektivt også er behageligt at have på. – Det skal både være godt for selvværdet og for selvforkælelsen.

Sådan slipper du af med topmaven

Mange kvinder har en topmave, som kommer til syne, når vi bærer tætsiddende tøj. Særligt, når vi vil pynte os og føle os lækre, kan det være frustrerende at være i besiddelse af en topmave, som ikke vil forsvinde. 

End ikke mange år med regelmæssig træning og en afbalanceret kost kan sikre dig, at topmaven forsvinder, og der er det, at man kan overveje, om man kan style sig ud af problemet - og svaret er ja. 

I dag kan man med shapewear skabe en kurvet og flot silhuet, der glatter ud og “fjerner” topmaven. 

Fremhæv kurverne frem for at skjule dem

Der findes mange forskellige typer af shapewear, men er du på udkig efter noget, som kan hjælpe dig med at glatte topmaven ud, så findes der flere gode bud. Det populære, engelske makkerpar Trinny og Susannah har i årevis hjulpet kvinder med at genfinde den gode stil, og de har efterfølgende lanceret en bred vifte af shapewear, som langt de fleste kvinder vil kunne bruge. 

Konceptet handler ikke om at skjule sine kurver, men snarere at fremhæve dem og virkelig at gøre kurverne synlige, og man kan nemt skabe den struttende numse eller den flade mave ved brug af shapewear. 

Brug shapewear, når du vil føle dig ekstra lækker

Et godt shapewear produkt, man kan bruge, hvis man gerne vil udglatte sin topmave, kan være en opstrammende trusse, som denne fra Trinny og Susannah. Trussen hedder “High Waister” og går et godt, højt stykke op på maven. Trussen giver en fladere mave og en løftet numse ved hjælp af de integrerede, stærke bånd, som trussen er opbygget af. Trussen har en opstrammende effekt og glider ikke ned fra maven. 

High Waister er et godt bud på en trusse, der kan være med til at løfte din mave og dermed at gøre maven flad. 

Det er de færreste, der har en flad mave, så når man skal i byen og gerne vil tage sig godt ud, så kan en idé være at bruge shapewear. Shapewear er blevet meget anerkendt, og det er nok de færreste, der vil studse over det, hvis de vidste, at du bruger shapewear. 

Se godt ud, når det gælder

Når man står over for en vigtig begivenhed, enten et bryllup eller en rund familiefødselsdag, er det særligt frustrerende at skulle finde et sæt tøj, når man har en irriterende topmave, som man selv lægger meget mærke til. Måske skal der tages billeder, og her er der i høj grad tale om billeder, som de fleste kvinder gerne vil se tilbage på og kunne nyde uden at lægge mærke til, at man har et par buler hist og her. Hvis du står over for en vigtig begivenhed, så kan du sikre dig mod en synlig topmave med shapewear. Bud nummer to på en beklædningsgenstand, der kan give dig et ekstra skud selvtillid er denne Torcette fra Naomi og Nicole. Torcetten dækker mave og ryg og har stropper, som går op over skulderen for at holde den på plads. 

Det er vigtigt for mange kvinder at se godt ud, når det gælder, og med denne shapewear torcette kan man komme et godt stykke. Topmavens synlighed vil helt sikkert mindskes, hvis du bærer denne torcette under en stram kjole eller under en stram bluse. Kanten på torcetten er udstyret med silikonebånd, som yderligere gør, at alt bliver siddende, hvor det skal. 

Shapewear er beregnet til alle kvinder, og det kan være med til at give dig en god, selvsikker følelse, når det gælder.