Strømper, der fjerner hård hud

Varenr. 639811
Strømper, der fjerner hård hud
Strømper, der fjerner hård hud
Strømper, der fjerner hård hud
DKK 187,00
På lager

Fodbehandling derhjemme

Har du hård hud, vil du elske disse Geluscious sokker. Geluscious sokkerne har en gel sål, der udleder fugt til fødderne og fungerer som en fodbehandling. Derfor er strømperne ideelle til personer med hudproblemer, hård hud, tørre fødder og hælerevner. 

Geluscious sokkerne indeholder:
  • Jojoba olie 
  • Rapsolie 
  • Vindruekerneolie 
  • Soyabønne ekstrakt
  • Vitamin E


Olierne udledes fra sålen og kan anvendes til fodbehandling 2-3 gange ugentligt i 20-30 min og hvert par har en holdbarhed på 4 måneder. Antal fodbehandlinger: 40 stk

Strømperne er ONE SIZE og passer til størrelse 36-43

Leveres i pakke med 1 par i farven blå, som kan vaskes i hånden med mild sæbe.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.