Strømpebukser med shape effekt

Varenr. 1010882
Strømpebukser med shape effekt
Strømpebukser med shape effekt
Strømpebukser med shape effekt
DKK 167,00
Vælg størrelser
På lager

Solbrune strømpebukser med indbygget slanketrusse

Opstrammende strømpebukser i en flot solbrun farve, der giver din ben en gylden lød. Den elegante strømpebuks Dallas fra Cette har indbygget slanketrusse, som strammer maven ind og former talje, lår og baller.

Strømbebuksen er lavet i materiale af:

86 % polyamid

13 % elastan

1 % bomuld

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.