Sømløs undertrøje til børn

Sømløs undertrøje til børn. Varenr. 653604
Sømløs undertrøje til børn
Sømløs undertrøje til børn
DKK 80,00
Vælg størrelser
På lager

Mange børn føler sig generet at sømme og mærker i deres tøj. - Det kan irritere mod huden, og det er derfor de små tit finder frem til en favoriundertrøje eller et bestemt par strømper, som helst skal på hver dag. Det kan give nogle svære morgener, hvor man prøver at overtale den lille prinsesse eller dreng til at tage rene strømper eller en undertrøje på. 

Da jeg havde små børn, overgav jeg mig nogle gange og fiskede det beskidte favorittøj ud af vaskebunken, for at få morgenfred. Men det sluttede, da en veninde købte undertøj fra Smart Knit Kids med hjem til mig fra USA.

Kort efter fandt jeg selv frem til de sømløse børnestrømper fra Deo Med. Jeg kan varmt anbefale begge dele og du kan se den sømløse undertrøje fra Smart Knit Kids her.

Vi har den kun i størrelsen L, som svarer til 10-12 år.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.